Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас мислам дека првото полувреме ќе го играт резервирано и двата тима па дури второто ќе збеснат ама ќе видиме.... Само се надевам дека Парк нема да игра човекот ептен ме вади од кожа :) :)

Јас мислам дека првото полувреме ќе го играт резервирано и двата тима па дури второто ќе збеснат ама ќе видиме.... Само се надевам дека Парк нема да игра човекот ептен ме вади од кожа :) :)

Dude wtf? xD На Парк му одговараат мечеви кај што има многу трчање и контри (превод дербиња), брз е и не запира, затоа навивачите го викаат Three Lungs Park :)

Dude wtf? xD На Парк му одговараат мечеви кај што има многу трчање и контри (превод дербиња), брз е и не запира, затоа навивачите го викаат Three Lungs Park :)

Трча ама некако како мува без глава буквално човекот не знае што прави нон стоп прави клизачки стартови и такви работи.... ептен не ми се бендисува неговата игра :)

Трча ама некако како мува без глава буквално човекот не знае што прави нон стоп прави клизачки стартови и такви работи.... ептен не ми се бендисува неговата игра :)
Иди прошетај жити се. Парк е играч за големи натпревари никогаш не го изневерил Ферги никогаш не го изневерил Јунајтед. Годинава баш пример ќе ти дадам со Челзи кога даде гол. Едноставно Парк е клуч на вакви натпревари.

Ајмо, се гледаме у Бренд кој доаѓа, не се плашете од времево :))))

Парк е ѕвер играч ако игра денес (верувам дека ќе игра ) очекувам многу од него

Иди прошетај жити се. Парк е играч за големи натпревари никогаш не го изневерил Ферги никогаш не го изневерил Јунајтед. Годинава баш пример ќе ти дадам со Челзи кога даде гол. Едноставно Парк е клуч на вакви натпревари.

Не само годинава, него и години наназад редовно одлично игра против Челзи и Арсенал, едноставно тоа му е во гените. Работа, трчање и само трчање. Ретки се таквите играчи :)

Кој не дојде е Rent Boy :)
Мартин, понеси си го космодиск-от пошо ако даеме гол ..............
Зимаме ПЛ сезонава па шо сака нека е :) ЛШ ако освоиме бонус + за клубот, Фергусон, навивачите а воедно и - за скаузерите и грбот на Мартин :toe:
XD
<3

#MUFC team sounds like: VDS; Fabio, Ferdinand, Vidic, O Shea; Valencia, Giggs, Carrick, Park; Rooney, Hernandez -> no Evra

Уште ништо не е сигурно, ама во средата ако се сеќавате го удрија и Ферги сакаше да го замени. Ама не е сигурен составов, да почекаме :)

со среќа после, и нека победи подобриот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom