Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

'ти**ам приказната, ме наежи:vozbud:.
Он топик, и мене малку ми се мутни Џон и Мајкл (нашите), ама ај ваљда нема русинкиве да се сетат и да ја искористат нивната тромост. Уствари кога ќе размисли човек поубаво, ни нивнион Френк не е нешто поасално у последно време ....

Очекувам една мала, ситна, слатка победа --> GLORY GLORY

Starting XI: Van der Sar, O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Scholes, Nani, Rooney, HERNANDEZ
UNCHANGED!!! OMG!!! First time in 165 games. Since Barca (a) and WHam (h) in May 08.

Прв пат Ферги вади исти состав два пати по ред по овие натпревари :)

xi: vds / sheasy, vida, smalling, evra / fletch, carrick, scholes, nani / wazza, chico. (Brown, Berba, Giggsy, Rafa, Fabio, Gibbo, TK)

Добро бе кој кур му е со О Шеј и како може да го остава Бербатов на клупа после све што направи, Руниво без напор од клупа стигна до прва постава а бугаров иако е прв стрелец и даде 5 гола у утакмица пак го остава на клупа.И Чичарито е перфектен за од клупа да почне, на изморени нозе со неговата брзина е идеалната резерва.Останува да му веруваме на стариот.

значи ме послуша Ферги за Чичарито :pos: :pos: дај да ги згазимеее!!!!! GGMU

Керик е клучен денеска , нека покаже дека не го платија толку за џабе.
и О‘ши со малуда ќе биде критично. А на Смолинг му верувам, стекна доверба кај мене многу брзо. Второ полувреме ќе влезе гигс да не управи.
Кај нив е битен Луиз како ќе се покаже на вакво дерби. Ме изненади шо е прва постава, ама и Босингва е тапа у последно време.

Се е супер само што мислам дека О'шеј ќе си има проблеми со Малуда и често и со Ешли Кол, затоа мислам дека требаше Рафаел да стартува. Како и да е верувам во победа! GGMU!

Channel - 106036 за Сопкаст ХаДе :)

Channel - 106036 за Сопкаст ХаДе :)

Ејј фала за стримов.

Хахахаха може и ја виде Тери топкава. :)

--- надополнето ---

Од овој момент го сакам Керик <3

Браво, имаме добар резултат. Одлично играме, се надевам нема да примиме гол! :)

зна4и супер одиграно прво полувреме само да се продолжи вака и во второ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom