Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ми е јасно како може вака да играат со години, и буквално ништо да не им фали, да нема една казна кон било кој играч, да понесе одговорност. Со години играат срање, и пак секоја недела добиваат огромни плати. Обичен работник после 3 грешки добива клоца, овие со години не само што го допираат дното, туку и бушат во него, и ништо, платичка капе, од недела во недела се помизерни.
Ete rashford go kaznija, on beshe problemot :) Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
пушти филмче поарно, мизерија тешка се дешава.
Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTE

Ete rashford go kaznija, on beshe problemot :) Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
Како бе два гола? Па Њукасл требаше минимум 8 да има ако ги броиме шансите

Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTE
Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака. :facepalm:

Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака. :facepalm:
A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.

Само вака да продолжат во менаџерот беше проблемот ги малтретирал со тренинзи па незнам што, сега и К.Роналдо јаде трици дека не било до менаџерот па нели јадеше гомна за ТХ дека не е за во Јунајтед сега смени плоча.

Сакд ин да морнин, ја гедин сакд ин да морнин. Бемте неспособен циган португалски.

Може и на казната казна да ми стават место неделно месечно по толку да ми даваат. Ист придонес како Раши ќе имам само они ќе штедат по 3 неделни плати бо месецот

A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.
Па што ако е договор бе, и ти на работа имаш договор, па ако не го поштуваш и ако забушаваш во најмала рака ќе те казнат на плата. Овие говеда знаат само за пари и ништо друго. Мислиш Рашфорд многу се замара со тоа што не игра? Тоа све е мачкање очи, демек јас се трудам јас ќе се вратам појак и слични бљувотини. Во моментов, некој му плаќа 350.000 фунти, за он да си одмара по дома и да си игра Сони. Ако ова е казната не знам што да кажам.

Пишав уште на мечот со Бодо...Треба компромис да прави Аморим се додека не ги добие играчите кои му се потребни за оваа 3-4-3. А идејата може да ја пренесе и преку други формации. Нема никаков баланс тимот, лесно ни се читаат слабостите со оваа формација под овој ростер и резултативе одат исклучиво на конто на Рубен. Се ова оди на сметка на негово неискуство ако можам така да го наречам. Само 3-4-3 играме, ништо не менува, не ризикува...

Се надевам дека грешам и дека Рубен ќе ја имплементира својата идеја многу побрзо.

Пички,јака пара е у питање изгледа па затоа никој не превзема одговорност.
Автоматски споено мислење:

Пишав уште на мечот со Бодо...Треба компромис да прави Аморим се додека не ги добие играчите кои му се потребни за оваа 3-4-3. А идејата може да ја пренесе и преку други формации. Нема никаков баланс тимот, лесно ни се читаат слабостите со оваа формација под овој ростер и резултативе одат исклучиво на конто на Рубен. Се ова оди на сметка на негово неискуство ако можам така да го наречам. Само 3-4-3 играме, ништо не менува, не ризикува...

Се надевам дека грешам и дека Рубен ќе ја имплементира својата идеја многу побрзо.
5-3-2 играме одбрана,3-5-2 напаѓаме ама со 2 одбрамбени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom