Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.651
Не ми е јасно како може вака да играат со години, и буквално ништо да не им фали, да нема една казна кон било кој играч, да понесе одговорност. Со години играат срање, и пак секоја недела добиваат огромни плати. Обичен работник после 3 грешки добива клоца, овие со години не само што го допираат дното, туку и бушат во него, и ништо, платичка капе, од недела во недела се помизерни.
Ete rashford go kaznija, on beshe problemot :) Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
пушти филмче поарно, мизерија тешка се дешава.
Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTE

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.423
Поени од реакции
4.505
Ete rashford go kaznija, on beshe problemot :) Nikoj od igracive vo momentov ne zasluzuva da go nosi dresov. Amorim zgresi denes segde a i pokraj se ova mozevme da imame 2 gola od kase i hojlund.
Како бе два гола? Па Њукасл требаше минимум 8 да има ако ги броиме шансите

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.859
Поени од реакции
40.488

Brat uste polosa mizerija mi se desava e sto gledam i MI SECKA NA SEKOI 2 SEKUNDI REFRESH STISKAM. POMAGAJTE
Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака. :facepalm:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.651
Што го казниле бе, седи дома и ќе ти плаќаме 350.000 фунти неделно. Јаката казна, дај жити се и мене некој нека ме казни вака. :facepalm:
A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Само вака да продолжат во менаџерот беше проблемот ги малтретирал со тренинзи па незнам што, сега и К.Роналдо јаде трици дека не било до менаџерот па нели јадеше гомна за ТХ дека не е за во Јунајтед сега смени плоча.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.622
Поени од реакции
7.581
Сакд ин да морнин, ја гедин сакд ин да морнин. Бемте неспособен циган португалски.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.691
Поени од реакции
5.421
Може и на казната казна да ми стават место неделно месечно по толку да ми даваат. Ист придонес како Раши ќе имам само они ќе штедат по 3 неделни плати бо месецот

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.859
Поени од реакции
40.488
A so ocekuvas da napravat? Dogovor e, garantirana plata imaat site i da sakaat da go raskinat kje go isplatat cel.
Па што ако е договор бе, и ти на работа имаш договор, па ако не го поштуваш и ако забушаваш во најмала рака ќе те казнат на плата. Овие говеда знаат само за пари и ништо друго. Мислиш Рашфорд многу се замара со тоа што не игра? Тоа све е мачкање очи, демек јас се трудам јас ќе се вратам појак и слични бљувотини. Во моментов, некој му плаќа 350.000 фунти, за он да си одмара по дома и да си игра Сони. Ако ова е казната не знам што да кажам.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Пишав уште на мечот со Бодо...Треба компромис да прави Аморим се додека не ги добие играчите кои му се потребни за оваа 3-4-3. А идејата може да ја пренесе и преку други формации. Нема никаков баланс тимот, лесно ни се читаат слабостите со оваа формација под овој ростер и резултативе одат исклучиво на конто на Рубен. Се ова оди на сметка на негово неискуство ако можам така да го наречам. Само 3-4-3 играме, ништо не менува, не ризикува...

Се надевам дека грешам и дека Рубен ќе ја имплементира својата идеја многу побрзо.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
542
Поени од реакции
750
Пички,јака пара е у питање изгледа па затоа никој не превзема одговорност.
Автоматски споено мислење:

Пишав уште на мечот со Бодо...Треба компромис да прави Аморим се додека не ги добие играчите кои му се потребни за оваа 3-4-3. А идејата може да ја пренесе и преку други формации. Нема никаков баланс тимот, лесно ни се читаат слабостите со оваа формација под овој ростер и резултативе одат исклучиво на конто на Рубен. Се ова оди на сметка на негово неискуство ако можам така да го наречам. Само 3-4-3 играме, ништо не менува, не ризикува...

Се надевам дека грешам и дека Рубен ќе ја имплементира својата идеја многу побрзо.
5-3-2 играме одбрана,3-5-2 напаѓаме ама со 2 одбрамбени

Kajgana Shop

На врв Bottom