Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Брука брее, реков годинава тешко дека ќе фатиме чемпионшип...сепак имаат уште шанси. Инаку Онана само потврдува дека е најлошиот голман во историјата на постоењето на клубот.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Брат, со топка не сме споени 25 минути. Средина не постои, 3 стопери ги прелетува топка и ги оставаат да им се шетаат како мали деца, бочниве бекови за никаде. За Онана се запнавте...не сакам да го бранам, ама за 25 минути човекот е изложен на удари кон гол како прајм Барса со меси против второлигаши. Недозволиво е 8 удари да имаме за 25 минути на Олд Трафорд.

Идејата од Аморим ни 1% не се гледа на терен, што тренираат не знам ама резултативе одат на негово конто.

И гледајте колку сме стерилни на терен без Бруно.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Со онаков нестабилен голман штета е и да имаш помалце од 50 шута во рамки на гол, и кога ги брани 50% е шанса да усере.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Хаха го смени Зиркзе, стадионот му прави буууу овој се спакува и отиде во соблекувална.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Хаха го смени Зиркзе, стадионот му прави буууу овој се спакува и отиде во соблекувална.

Топка не фати се што отиде кај него усра никаква контрола ништо на клоци би го извадил не вака.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Со онаков нестабилен голман штета е и да имаш помалце од 50 шута во рамки на гол, и кога ги брани 50% е шанса да усере.

На сред ОТ сме издоминирани тотално. Дај Боже голманот да ни е проблемот, а се друго да е како што треба.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.712
Sack them all. За ниту еден нема да ми е гајле ако е продаден. Ниту еден. Кога можеа да удрат по нормалните вработени у клубот, и разни трошоци да кратат, можат и на овие да им репнат 90% плата. Не ме занима договори имале што ти ја знам, кур ме боли, нека им се крати од плата како знаат и умеат. Бар тоа за почеток.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Ова иде на душа на Аморим највеќе, Касемиро - Ериксен со закон треба да се забрани, па уште пробуваат високо да искочат на пресинг. Ставил три спори штопери против брзи напаѓачи, ги дупнаа начисто.

И трето, претераа со долгине / високи пасови до никого, еден не добија. Ова е инструкција ма аморим 100% .

Амад не се снаоѓа на 10ка најдобро, Зиркзе дрво. Касемиро и Ериксен 100 топки ги пратија никому.
Ги распара пензионеирве и одма постабилно е на средина. Каква разлика човече. Бар сврзаа 3+ пасови.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Brzav so ruskata i pecenjeto za da gledam, pustam, sto da vidam. Bolje da si labavev.
Ne mozam da gi gledam zimi se. 30 godini navivam za klubov ama ova nit se gleda nit se trpi.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.859
Поени од реакции
40.488
Не ми е јасно како може вака да играат со години, и буквално ништо да не им фали, да нема една казна кон било кој играч, да понесе одговорност. Со години играат срање, и пак секоја недела добиваат огромни плати. Обичен работник после 3 грешки добива клоца, овие со години не само што го допираат дното, туку и бушат во него, и ништо, платичка капе, од недела во недела се помизерни.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Нека го пребаци Мазрауи на штопер, Амад вингбек, Гарначо ин. Маз не знае главата кај му е, Амад не го бива на десетка.

Касемиро и Ериксен исто мора надвор, ама кој да игра таму …

Kajgana Shop

На врв Bottom