Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рашфорд не оди на ЕУРО 2024. Каков пад за само една година, после најефикасната сезона на лично ниво лани. :facepalm:

Шо од друга страна изгледа ќе се најде на прелиминарниот тим, а нема играно фудбал пола година.

Рашфорд не оди на ЕУРО 2024. Каков пад за само една година, после најефикасната сезона на лично ниво лани. :facepalm:

Шо од друга страна изгледа ќе се најде на прелиминарниот тим, а нема играно фудбал пола година.
Позицијата на Шо им е дефицитарна на енглезите. Немаат многу избор, или Шо или Чилвел им се, а двајцата стаклени.

Рашфорд сам си е крив, и треба да не го земат за да се врати назад во реалност.

Па доколку Рашфорд неиграше пола година веројатно Јунајтед ке имаше подобри резултати, и тој ке имаше шанса да оди на ЕУРО.

Уште толку ке падне во депресија.

карма !!

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Нели Санчо е бог и батина у Дортмунд? :D
Финале играл, дека е јадниот?:gjavol:

Иначе некои од играчите ќе добијат намалување на платите зошто не се квалификуваа во ЛШ.
Намалување ? Они сироти плата не треба да земат, пари треба да враќаат ние за намалување збориме. Арам да им се парите кои ги зедоа годинава за плата, брука и мизерија !!!
Инаку браво и за Маино но и браво за Рашфорд, и за двајцата ми е мило зашто е заслужено.. едниот ин другиот аут !!!

Раши наш сам си ја еба кариерата, мило ми е и мене што не е повикан. Но сме имале 35м кеш за нови играчи, и што бидна со долгот од 660 м? Инеос изгледа нема намера да го ослободи клубот од тој долг..

Зашто побогу инеос би идел да го плати долгот што евреиве го направија кога истите се уште се најголем сопственик на клубот.

да е инеос комплетен сопственик да разберам, ама вака е како да идеш у грчка на одмор и да ја гасиш климата дур си на плажа :)

Зашто побогу инеос би идел да го плати долгот што евреиве го направија кога истите се уште се најголем сопственик на клубот.

да е инеос комплетен сопственик да разберам, ама вака е како да идеш у грчка на одмор и да ја гасиш климата дур си на плажа :)
Затоа што тоа го ветија на навивачите дека долгот ќе го стават врз Инеос,а од тоа ништо нема .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom