Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како само ја дозна оваа вест овој Фабрицио...
Многу погодува во последно време...
Он и као малку з апроцент да работи коа треба да дигне цена некаде...

Нели порано обично во последното коло се промовираја дресовите за следната сезона? Еве Ливерпул гледам се веќе во новите.

Оваа ми стои како подготовка за Сити за во финалето, сити напаѓа ние со сите сили се браниме. Ептен лоша утакмица играме .

Оваа ми стои како подготовка за Сити за во финалето, сити напаѓа ние со сите сили се браниме. Ептен лоша утакмица играме .
А шо очекуваше ти, да запнат да победуваат денеска? Успех ќе биде да не се повреди уште некој па сакати да одиме на Вембли против Сити.

А шо очекуваше ти, да запнат да победуваат денеска? Успех ќе биде да не се повреди уште некој па сакати да одиме на Вембли против Сити.
Очекувам барем да потпрат а не да се браниме, си мислиш играме со прајм Барса.

Стварно не ми е јасно како Тен хаг појде по Ентони пред Кудус.

Добро е што Хојлунд сам заврши, нека фати повторно каков-таков залет пред финалето.

Незнам зашто сезонава уште непочната едвај чекав да заврши, поготово со темпото како се зпаочна. Сезона 2023-2024 може да ја прогласиме за умрено, најлоша во пост ферги периодот, со катастрофални резултати и преформанси со завршено катастрофално 8 место.
Мојот став е дека се додека не се откачи клубот од евреите, без разлика дали ќе дојде супер тренер и 11 нови играчи .. нема да имаме никакви резултатски промени. Едноставно системот е трул, стадионот и тренинг центарот се распаѓаат ... а од евреите ама баш ништо не се очекува.

Незнам зашто сезонава уште непочната едвај чекав да заврши, поготово со темпото како се зпаочна. Сезона 2023-2024 може да ја прогласиме за умрено, најлоша во пост ферги периодот, со катастрофални резултати и преформанси со завршено катастрофално 8 место.
Мојот став е дека се додека не се откачи клубот од евреите, без разлика дали ќе дојде супер тренер и 11 нови играчи .. нема да имаме никакви резултатски промени. Едноставно системот е трул, стадионот и тренинг центарот се распаѓаат ... а од евреите ама баш ништо не се очекува.
За неверување е Челзи што направи во однос на нас долго време беа 14 сега завршија пред нас, сезонава е за заборав без светли точки во целина, единствени светли точки за мене се формата до пред 1-2 месеци на Гарначо и Маино. Мислам дека ќе видеме лукративни потези оваа лето од сегашната управа, а колку и за што ќе биде доволно незнам.

Жртвено јагне за сезонава мора да има и од играчите, лани беше Де геа оваа сезона ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom