Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На кој му објаснуваш… си мисли ова Фифа/Пес е ќе го купам играчо и одма на терен
Не бе заменик капитен ми е на Фантаси Премиер Лигата . :pos:
Автоматски споено мислење:

Јунајтед купи играчи надвор од УК, кои мораа да седат во карантин на враќање, плус за Варан треба работна дозвола. Ама ете, неспособни биле. :D
Затоа пишав ќе чекам колку ќе му треба време Лукаку да го вметнат.

Која е оваа комбинација на дресови? Жуто плава? На кои дроги е тој што ги бира боиве.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Друже, ако не застанале зад Оле, многу поизвесно е дека ич нема да застанат зад некој си Покетино да речеме!
И да, јас сум задоволен што атмосферата е подобрена и што вреди да се гледа Јунајтед. Тоа ми дава верба дека и резултатите ќе дојдат со таква атмосфера!
Требаше да му доведат уште еден играч, ама очигледно нема и не знам чија вина е тоа. По изјавите на Солскјер, изгледа дека он барал ама дека нема да му ги исполнат желбите до крај!

кога бе друже кога ке дојдат? спремен си 5 години да чекаш? или ке се вадиме Сити е прејак затоа ние неможеме да освоиме

Марсијал не е за у прва постава,нека седи на клупа и нека чека шанса,се повеке и повеке мислам дека не е за у Јинајтед .Второ мора уште на почетокот да го стави Санчо.

Марсијал не е за у прва постава,нека седи на клупа и нека чека шанса,се повеке и повеке мислам дека не е за у Јинајтед .Второ мора уште на почетокот да го стави Санчо.
Исто и Фред.

Промашена тактика денеска тотално, а ме радува што сме опасни после прекини, се гледа уделот на новиот тренер

Поради средината ја губиме утакмицава засега...катастрофални Матич и Фред

Па и средниот ред нешто не го запосли баш Марсијал, а дека е флегма и му помина времето во Јунајтед знаеме!
Автоматски споено мислење:

Поради средината ја губиме утакмицава засега...катастрофални Матич и Фред
Додај и Погба!

Јас одма би ги ставил МкТоминеј Санчо и Варан .. Нема што да чека Оле ..со ваква средина нема да извадиме добар резултат.

Едина поголема катасртофа е Матиќ. Колку е само спор. Му требаат едно добри 4-5 контакти со топка за да ја исконтролира. Оле докажува дека не учи на грешките. Каде бе со Фред и Матиќ заедно? Двајцата спори, со лоша контрола и лоша игра на прва. Сите проблеми доаѓаат од нив. Не можеме топка да изнесеме ради нив двајца. А решат да ни играат пресинг со 3-4 играчи толку е, овие се губат. Тотален промашај на Оле, милион пати виден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom