Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Хмм, не разбирам што сакаш да кажеш, како Матиќ е дефанзивна лабилност? За Погба и врапчињата знаат дека не се замара со дефанзива, па Матиќ мора да покрива за двајца.

Затоа се дообјаснив, Матич ипак не може за двајца да покрива.Матич си е топ, само нека продужи како што тера и да не се повреди.
Автоматски споено мислење:

И тоа дека Погба не се замара дефанзивно малку мит е. На последните натпревари имаше еден куп лизгачки стартови и враќање длабоко назад.

На таа позиција тоа не е ни минимум, вака искрено.Проблемот е кога има контри и слично на противници, овој си џогира место да пушти чекор и да среди работа.Дополнително ич не игра просто, туку ја гњави топката а позицијата му е доста одговорна и не смее да си помисли такви глупости.Да не зборам дека не ретко му собираат топки зашто се глупира и мисли дека сите ќе ги дрибла.
Да игра 10ка, па да речеш дека е позитивно што покрива и назад и се труди дефанзивно ќе разберам, но не и на неговата позиција.

Знам, сестра ти ми го покажа тоа.
Автоматски споено мислење:

Тркало, не играме со Фред и Матич, играме со Матич и Погба, и со Фред и Мек Томинеј како замена. Максимум што може да се купи таму е уште еден играч за ротација, а не два нови фудбалери. Не знам како ги замислувате овие трансферите, плукни залепи.

Јунак, ти се надеваш дека циганот ќе заигра фудбал. Во ред е, врати се на Фифа/ПЕС што и да играш и гази си таму со Погба во средина :icon_mrgr: Ќе те пингам следна сезона, без гајле. До тогаш правец дневна и контролер во рака,те бива за тоа очигледно.

мене ми делува дека сакаат Санчо да подаде трансфер риквест за да испадне дека го продале против своја воља, барем јас така мислам :D Со 80 ништо не правиме, мора барем 100.

мене ми делува дека сакаат Санчо да подаде трансфер риквест за да испадне дека го продале против своја воља, барем јас така мислам :D Со 80 ништо не правиме, мора барем 100.
Мислам дека то е следен чекор штом се договорени лични услови.

Поголеми проблрми ќе имаме до Севиља отколку си Вулфс во следниот натпревар.

И јас така мислам, но сепак повеќе би сакал да играме со Севиља. Досадни се веќе Волвс, по 5 пати во сезона играме.

Ко демек било кој ако ни се паднеше лесно ќе поминевме, поготово ако игравме како прво полувреме како против Копенхаген.
Се надевам нема да чекаат пак и ваљда Севиља ќе ни остават простор за некоја контра. Само Марсијал да е расположен.

Него Марсијал не видов да го искоментирате, како изигра прошлата? РВП, Сколс и Харгривс а и фановите ептен го испофалија, а по хајлајтс изгледаше доста солидно и раздвижено.

Него Марсијал не видов да го искоментирате, како изигра прошлата? РВП, Сколс и Харгривс а и фановите ептен го испофалија, а по хајлајтс изгледаше доста солидно и раздвижено.
Пепел ги направи со дриблингот на неколку пати ама голманот беше на дроги :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom