Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чонг изгледа на позајмица во Вердер ама нека почекаат може Интер ќе ни се падне во ЛЕ :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Телеш е лев бек
а Вилијамс е лев бек ама игра со десна и затоа сакале бек што игра со лева, барем според веродостојниве новинари

а Вилијамс е лев бек ама игра со десна и затоа сакале бек што игра со лева, барем според веродостојниве новинари

Имам читано и јас за тоа ама дали е точно незнам.
Инаку неутрален агент го водел трансферот со Санчо.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Чонг изгледа на позајмица во Вердер ама нека почекаат може Интер ќе ни се падне во ЛЕ :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Не беше тоа проблем за Јанг низ годиниве, ама па и други беа тренерите.Инаку индиректно го потврди ова Оле сабајле, рече дека Вилијамс бил версатилен, можел да игра десен бек или дури и средина, што искрено по мене е тежок булшит.Тешко дрво беше кога играше десно, ептен е изгубен, а за средина не ми делува доволно дисциплиниран и снажен.Но Оле си знае најдобро, сепак го гледа на тренинг. :)

За Бруно слична улога имаше Енрике (кој претходно се спомнуваше за спортски директор)

Од Мата натака се користат посредници

Со трансферот Бруно се фалеше Ед дека лично се ангажирал.

Со трансферот Бруно се фалеше Ед дека лично се ангажирал.

А ти како го замислуваш посредникот/intermediary, зема полномошно од клубот и си ветува брда и долини по Ојле, Дојле?

Секако дека е во контакт со тие над него и тие над него ставаат потпис на официјалните работи.

А ти како го замислуваш посредникот/intermediary, зема полномошно од клубот и си ветува брда и долини по Ојле, Дојле?

Секако дека е во контакт со тие над него и тие над него ставаат потпис на официјалните работи.
Затоа се губи по 1 месец за трансфер играат глув телефон.

Фудбалер од 100 милиони = купување Голф 4ка од плац.
Врска немам ви автомобили инаку еве го составот бар изостави поголем дел од првотимците

Screenshot_20200805-195608_Man Utd.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom