- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.015
- Поени од реакции
- 5.336
Телеш е лев бекАко се потпише со Санчо, боље ќе биде еден у средина и уште еден одбранбен да се проба.. Со Телеш и такви само лошо врз Гринвуд ќе се влијае.
Телеш е лев бекАко се потпише со Санчо, боље ќе биде еден у средина и уште еден одбранбен да се проба.. Со Телеш и такви само лошо врз Гринвуд ќе се влијае.
а Вилијамс е лев бек ама игра со десна и затоа сакале бек што игра со лева, барем според веродостојниве новинариТелеш е лев бек
Имам читано и јас за тоа ама дали е точно незнам.а Вилијамс е лев бек ама игра со десна и затоа сакале бек што игра со лева, барем според веродостојниве новинари
Не беше тоа проблем за Јанг низ годиниве, ама па и други беа тренерите.Инаку индиректно го потврди ова Оле сабајле, рече дека Вилијамс бил версатилен, можел да игра десен бек или дури и средина, што искрено по мене е тежок булшит.Тешко дрво беше кога играше десно, ептен е изгубен, а за средина не ми делува доволно дисциплиниран и снажен.Но Оле си знае најдобро, сепак го гледа на тренинг.Чонг изгледа на позајмица во Вердер ама нека почекаат може Интер ќе ни се падне во ЛЕ
Автоматски споено мислење:
а Вилијамс е лев бек ама игра со десна и затоа сакале бек што игра со лева, барем според веродостојниве новинари
Не е само трансферот на Санчо, години уназад го правиме ова со посредници.Имам читано и јас за тоа ама дали е точно незнам.
Инаку неутрален агент го водел трансферот со Санчо.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
А ти како го замислуваш посредникот/intermediary, зема полномошно од клубот и си ветува брда и долини по Ојле, Дојле?Со трансферот Бруно се фалеше Ед дека лично се ангажирал.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Затоа се губи по 1 месец за трансфер играат глув телефон.А ти како го замислуваш посредникот/intermediary, зема полномошно од клубот и си ветува брда и долини по Ојле, Дојле?
Секако дека е во контакт со тие над него и тие над него ставаат потпис на официјалните работи.
Фудбалер од 100 милиони = купување Голф 4ка од плац.Затоа се губи по 1 месец за трансфер играат глув телефон.