Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Катастрофа. На Фосу Менсах му ја оставаат цела страна слободна, нема ни потреба да го чуваат, дечкото поима нема. Рашфорд на моменти делува ко Марсијал од времето кога го мрзеше што е жив. Никаков пресинг, па и да помогне кога на пет метри од него е противнички играч со топка, он си џогира лагано. Погба рално рефлексно ги крена рацете, у фаца му идеше топката. Работата е што кога напаѓаме е поставен многу назад, на 40 метра стои. Голем проблем е што сакаст со топка у гол да влезат.
Ми делува дека последниве утакмици, противниците ја прочитаа тактиката на Оле и поприлично добро поставуваат одбрана. Е сега Оле треба да покаже дека може и вакви проблеми може да реши.

Овој ти е Играч, не она манекенон.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Дај нека го вади копитово и нека го стави Фред.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Дадоа гол и се влечкаат по терен. Неможам да ги разберам мајке ми
Автоматски споено мислење:

Ко Вест Хем да брка лига шампиони од 55 мин навака не Јуанјтед. Срамота!!!

Последно уредено:
Пичкарски пристап. Срамота за Оле и за цел тим, со ваква игра Лестер има да не сомеле, а вака ќе напраеа притисок врз Челзи и они да мора да бркаат пободи и против Ливерпул и Волвс, ама не бе ќе идат на нерешено со умрениов тим Вест Хем и тоа на Олд Трафорд, до кое дереџе доа тимов

Јас искрено мислам дека ќе биде пекол со Лестер. Има да бидат 100ка попалени, нашите може да се изгубат.

Напшиве играат страшно под притисок. Спремајте апчиња за таа утакмица.

Убаво им е во ЛЕ, си ги газат таму, во ЛШ ќе јадат шамари од кој стигнат.

Премногу зависиме од Бруно, ете лош е последните утакмици што и не е изненадување колку минути изиграпоследниот месец, и Јунајтед не знае да сврзи 2 акции.

Овие 2 бода не значат речиси ништо ако земеме бод или три со Лестерно ако не земеме ниту бод а Челзи не победи последните 2 утакмици овие 2 бода ќе се клучни

Очигледно само Бруно е физички спремен да ги доигра натпревариве до крај, другиве им паднал гзот 100тка се влечат ко црева по терен веќе трета утакмица по ред.

А и Оле шо ме нервира со тоа телевизорот на трибини седнат...иди бе покрај линија да му ебам матер. И прави измени нели гледаш дека едвај одат. 5 измени има, а употреби две :facepalm:
Комотно можеше да ги стави Џејмс, Мата и еден од Лингард/Фред.

Најголемиот проблем е физичката спрема. Тимот е страшно паднат физички, од 75 до 85 минута не можеа до топка да дојдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom