Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

денеска ептен сум оптимистички настроен а причината е Мек Томинеј, не сме свесни детево во што прераснува, со него средината ни е на ниво погоре а со тоа и одбраната е постабилна а и приметив никој дека не го пофали за пасовите поготово една топка што му пишти мислам на Мата у шеснаесетник, перверзија
денес проблемот ке е нападот ама ке спука некоја од надвор Бруно осеќам

Sent from my iPhone using Tapatalk

денеска ептен сум оптимистички настроен а причината е Мек Томинеј, не сме свесни детево во што прераснува, со него средината ни е на ниво погоре а со тоа и одбраната е постабилна а и приметив никој дека не го пофали за пасовите поготово една топка што му пишти мислам на Мата у шеснаесетник, перверзија
денес проблемот ке е нападот ама ке спука некоја од надвор Бруно осеќам

Sent from my iPhone using Tapatalk
Истото го приметив и јас за пасовите нанапред,се гледа напредок во тој сегмент и на Џејмс му намести една добра шанса

Се надевав дека ке го играат бруката Сидибе

Леле Давидееее! :facepalm: Јас стварно не знам зошто постојано се форсира играта со голман кога, прво, Де Геа не е тој тип на голман, а второ и побитно, милијадра грешки направи Де Геа во таква ситуација.

Како бе ваке упм, без веза гол да се примело.

Добар одговор по примениот гол. Играме доста солидно.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Одбраната ни е за плачање. Нека го одмори Мегваер што е можно поскоро.

Де Геа лабав, ко да игра фудбал во Шпанија на плажа. Од кога продолжи договор е таков. Можеби е време да го заминеме со Хендерсон?

Пофалби за Оле за составот. Реално немаме ниту десно крило а како игра Џејмс во последно време, ниту лево крило. Везњаците ни се во форма, добро изигравме полувремево.

Не е Евертон ништо посебно но опасни се кога стигаат до 16тник. Мора да ги добиеме второво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom