Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Испадна шпекулација да сме им доплателе на ПСЖ 80 милиони за Мбапе + Марсијал кој го вреднуваме на 80. Одбраната верувам пак ќе ни биде Јанг, Смолинг, Џонс, Валенсија, без паника <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе таков му е стилот на молење и Чичарито го прави истото, инаку католик е, сегде е со крстови.Abe sto e so Lukaku, go gledam se krsti pa posle racene gi stava ko muslimanine se moli? Da ne e biregiliozen
Па одма би го земал ако е ваква понудата, без око да ми трепне. Мбапе за овој е Роналдо и Меси во едно.Испадна шпекулација да сме им доплателе на ПСЖ 80 милиони за Мбапе + Марсијал кој го вреднуваме на 80. Одбраната верувам пак ќе ни биде Јанг, Смолинг, Џонс, Валенсија, без паника <3
Тоа е муабетот, и јас одма би ја направила зделкава ако е точна шпекулацијата само ме иритира што веќе десетта сезона по ред Биди и Бади ќе се штопери при евентуална повреда на Баји па да не почна да кука Мурињо дека пари немал после. Како прво mentality wise Мбапе е нивоа над Марсијал.Па одма би го земал ако е ваква понудата, без око да ми трепне. Мбапе за овој е Роналдо и Меси во едно.
Него овој Шо лелеееееееее....... Не знам како е сеуште играч на Јунајтед али добро.![]()
Ќе земе бе у одбрана Мурџо, нема шанси вака да остане и следната сезона. Само нека не погледнува накај Милано да не му ебам тоа копилето.Тоа е муабетот, и јас одма би ја направила зделкава само ме иритира што веќе десетта сезона по ред Биди и Бади ќе се штопери при евентуална повреда на Баји па да не почна да кука Мурињо дека пари немал после. Како прво mentality wise Мбапе е нивоа над Марсијал.
Пратиле понуда ама не е за продажбаЌе земе бе у одбрана Мурџо, нема шанси вака да остане и следната сезона. Само нека не погледнува накај Милано да не му ебам тоа копилето.Шкринијар уно ди нои.
![]()
Каков Мбапе, не се будалете. Веројатноста ПСЖ да го пушти Мбапе било каде е нула.
Некаде прочитав дека е заради ФФП, не дека не се задоволни од него.
ffpЗошто ПСЖ би ни го продале Мбапе и десно би останале со Ди Марија кој е далеку од своите славни денови? Или зошто Марсијал би отишол во екипа на која неговата позиција е пополнета со најнедопирливиот играч во тимот а нели бега од конкуренција?
Инаку според Френч фудбал бил во преговори со Јувентус.