Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Испадна шпекулација да сме им доплателе на ПСЖ 80 милиони за Мбапе + Марсијал кој го вреднуваме на 80. Одбраната верувам пак ќе ни биде Јанг, Смолинг, Џонс, Валенсија, без паника <3

Abe sto e so Lukaku, go gledam se krsti pa posle racene gi stava ko muslimanine se moli? Da ne e biregiliozen

Abe sto e so Lukaku, go gledam se krsti pa posle racene gi stava ko muslimanine se moli? Da ne e biregiliozen
Не бе таков му е стилот на молење и Чичарито го прави истото, инаку католик е, сегде е со крстови.

Испадна шпекулација да сме им доплателе на ПСЖ 80 милиони за Мбапе + Марсијал кој го вреднуваме на 80. Одбраната верувам пак ќе ни биде Јанг, Смолинг, Џонс, Валенсија, без паника <3
Па одма би го земал ако е ваква понудата, без око да ми трепне. Мбапе за овој е Роналдо и Меси во едно.

Него овој Шо лелеееееееее....... Не знам како е сеуште играч на Јунајтед али добро. :D

Па одма би го земал ако е ваква понудата, без око да ми трепне. Мбапе за овој е Роналдо и Меси во едно.

Него овој Шо лелеееееееее....... Не знам како е сеуште играч на Јунајтед али добро. :D
Тоа е муабетот, и јас одма би ја направила зделкава ако е точна шпекулацијата само ме иритира што веќе десетта сезона по ред Биди и Бади ќе се штопери при евентуална повреда на Баји па да не почна да кука Мурињо дека пари немал после. Како прво mentality wise Мбапе е нивоа над Марсијал.

Тоа е муабетот, и јас одма би ја направила зделкава само ме иритира што веќе десетта сезона по ред Биди и Бади ќе се штопери при евентуална повреда на Баји па да не почна да кука Мурињо дека пари немал после. Како прво mentality wise Мбапе е нивоа над Марсијал.
Ќе земе бе у одбрана Мурџо, нема шанси вака да остане и следната сезона. Само нека не погледнува накај Милано да не му ебам тоа копилето. :D Шкринијар уно ди нои. :D

Ќе земе бе у одбрана Мурџо, нема шанси вака да остане и следната сезона. Само нека не погледнува накај Милано да не му ебам тоа копилето. :D Шкринијар уно ди нои. :D
Пратиле понуда ама не е за продажба :D мислам дека и самиот Шкринијар кажа ама благодарен е на Интер за шансата и ќе останел, славик стајл е тој, не како ѓупците, ќе си остане во Интер.

Штета што шпекулацијата за Мбапе е од Мирор.

Зошто ПСЖ би ни го продале Мбапе и десно би останале со Ди Марија кој е далеку од своите славни денови? Или зошто Марсијал би отишол во екипа на која неговата позиција е пополнета со најнедопирливиот играч во тимот а нели бега од конкуренција?

Инаку според Френч фудбал бил во преговори со Јувентус.

Каков Мбапе, не се будалете. Веројатноста ПСЖ да го пушти Мбапе било каде е нула.

Нели Мбапе беше на позајмица во ПСЖ и сега треба ова лето да го откупи неговиот договор што мислам дека сеуште не е случено. Освен ако сум пропуштил нешто во изминатиов период.

Мислам дека е медиумска патка и тешко да се случи нешто такво.

Инаку Џеси ака Меси даде топ гол денес.

Некаде прочитав дека е заради ФФП, не дека не се задоволни од него.

Ќе најдат Арапите некоја дупка, ќе подмачкаат некаде. Како велат Бугарите, тоа што не може да се направи со пари, може со многу пари.

Зошто ПСЖ би ни го продале Мбапе и десно би останале со Ди Марија кој е далеку од своите славни денови? Или зошто Марсијал би отишол во екипа на која неговата позиција е пополнета со најнедопирливиот играч во тимот а нели бега од конкуренција?

Инаку според Френч фудбал бил во преговори со Јувентус.
ffp

Жозе пробал да го убеди Погба да го шитне Раиола, но не успеал и всушност од тука доаѓаат сите муабети дека Погба не е во добар однос со Мурињо, а и свињата дебела веројатно стварно го понудл на Сити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom