Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Со репрезентацијата е де, ова се слики од пред 20 дена, немаше работна дозвола па мораше да се чека за да се комплетира трансферот.А зошто не е со репрезентацијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со репрезентацијата е де, ова се слики од пред 20 дена, немаше работна дозвола па мораше да се чека за да се комплетира трансферот.А зошто не е со репрезентацијата?
Одговорот требаше да ти биде:Со репрезентацијата е де, ова се слики од пред 20 дена, немаше работна дозвола па мораше да се чека за да се комплетира трансферот.
Требаше, ако е #шестоодделение.Одговорот требаше да ти биде:
"Because United is bigger than #свецко." [emoji6]
Не ни мора...нека седи клупа и нека биде помалку оптеретен за да ни биде повеќе од корист.Земавме играч што не може прва постава за Бразил да обезбеди ццц
како да видов по интернетов 18ти јули за домашните ама не ме фаќај за збор[DOUBLEPOST=1529673164][/DOUBLEPOST]Кога ќе бидат презентирани новите дресови?
Без лутење ама многу си неинформиран, има ненавивачи на Манчестер што се повеќе информирани од тебе. Повреден беше Фред во дуел со Касемиро, ти текнува кога го нападна Фирмино дека му влегол? Епа вчера прв пат тренирал.Земавме играч што не може прва постава за Бразил да обезбеди ццц
Колку што му даде Ед пари за Перишиќ, толку и за нив двајца ќе му дадеДали уште ќе замара Мурињо за Вилијан? Поарно Арнаутовиќ нека го земе, жими се.![]()
Страв ми е да помислам Лукаку да играше за Ливерпул или Сити колку голови ќе имаше на крај од сезоната.
Уште го чекам јас да се логира членот што ми викаше за потписотВо 2 натпревари доби повеќе топки во фор отколку кај нас цела сезона...