Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А зошто не е со репрезентацијата?
Со репрезентацијата е де, ова се слики од пред 20 дена, немаше работна дозвола па мораше да се чека за да се комплетира трансферот.

Со репрезентацијата е де, ова се слики од пред 20 дена, немаше работна дозвола па мораше да се чека за да се комплетира трансферот.
Одговорот требаше да ти биде:
"Because United is bigger than #свецко." [emoji6]

Земавме играч што не може прва постава за Бразил да обезбеди ццц
Не ни мора...нека седи клупа и нека биде помалку оптеретен за да ни биде повеќе од корист.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Кога ќе бидат презентирани новите дресови?
како да видов по интернетов 18ти јули за домашните ама не ме фаќај за збор[DOUBLEPOST=1529673164][/DOUBLEPOST]
Земавме играч што не може прва постава за Бразил да обезбеди ццц
Без лутење ама многу си неинформиран, има ненавивачи на Манчестер што се повеќе информирани од тебе. Повреден беше Фред во дуел со Касемиро, ти текнува кога го нападна Фирмино дека му влегол? Епа вчера прв пат тренирал.

Дали уште ќе замара Мурињо за Вилијан? Поарно Арнаутовиќ нека го земе, жими се. :D

Дали уште ќе замара Мурињо за Вилијан? Поарно Арнаутовиќ нека го земе, жими се. :D
Колку што му даде Ед пари за Перишиќ, толку и за нив двајца ќе му даде :D[DOUBLEPOST=1529702508][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Ковачиќ е достапен за 40 милиони евра, не бил задоволен од минутажата во Реал. Шанса која не се пропушта, дечкото има потенцијал да биде тоа што е Модриќ моментално.

Страв ми е да помислам Лукаку да играше за Ливерпул или Сити колку голови ќе имаше на крај од сезоната.

Страв ми е да помислам Лукаку да играше за Ливерпул или Сити колку голови ќе имаше на крај од сезоната.

Во 2 натпревари доби повеќе топки во фор отколку кај нас цела сезона...

Во 2 натпревари доби повеќе топки во фор отколку кај нас цела сезона...
Уште го чекам јас да се логира членот што ми викаше за потписот :( , ајде може против Англија ќе утне зицер Лукаку па ќе ја имам честа да се логира и да ме цитира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom