Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако се носи Санчез мислам дека Гризман не доаѓа на лето.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

https://twitter.com/Agent_Edward
Појма неам колку е релевантен ама мислам дека Алексис е done deal.[DOUBLEPOST=1515971785][/DOUBLEPOST]Agent Edward ‏ @Agent_Edward
2744.png
Very Chile 53.4631° N, 2.2913° W

Ако се носи Санчез мислам дека Гризман не доаѓа на лето.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Дојдел Санчез или не мислам дека ќе се запне за една звезда на лето. На позиција 10 сеуште сме тенки. Гризман, Дибала или Бејл според мене. Јас сум за Дибала.

Дојдел Санчез или не мислам дека ќе се запне за една звезда на лето. На позиција 10 сеуште сме тенки. Гризман, Дибала или Бејл според мене. Јас сум за Дибала.
Е кај го најде Бејл на 10ка бе;))

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Е кај го најде Бејл на 10ка бе;))

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Поигра малку мислам на 10ка а и плачеше еден период во медиуми дека сака таму да игра, дека таа позиција најмногу му лежи. Додуша може и десно Бејл а Санчез втор напаѓач. Повеќе го пишав чисто да има трета опција во случај да извисат првите две и дека често не поврзуват со него.

Денес се враќа Валенсија а Јанг ќе ја паузира уште оваа. Фелаини не знам дали ќе може да игра, тренираше во Дубаи, веројатно ќе влезе како измена. Мора денес и гол разликата да ја поправиме ама пусти желби :icon_mrgr: Ако нешто тргне наопаку објавувај го Санчез на полувреме :pos:

Озил :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom