Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Конечно грмушката ке си замине ке нема кој да мава лакти :ROFLMAO:

Па нормално најубаво ми било да игра со Фердинанд и Видич, му ги чистеле глупостите.

A бе ова 3-4 дена е старо, го умреа од дупење.

Ќе не има на некое тв денес??

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

A бе ова 3-4 дена е старо, го умреа од дупење.

за разлика од него некој има осет !!
одличен тим избра Мата :D aма пак тим без Рој Кин во него не е тим... уствари ако беше Рој немаше да е некој од овие моменталниве :pos:

Радоста изгледа кратко траеше, Фелаини одлетал со тимот, а Мурињо практикува да не ги зема со составот тие што се блиску до трансфер(хинт: Мемфис и Шнајдерлин).Со други зборови ...

Радоста изгледа кратко траеше, Фелаини одлетал со тимот, а Мурињо практикува да не ги зема со составот тие што се блиску до трансфер(хинт: Мемфис и Шнајдерлин).Со други зборови ...
Нц, ќе лета, Матиќ иде, има кај Ди Марцио.

за разлика од него некој има осет !!
одличен тим избра Мата :D aма пак тим без Рој Кин во него не е тим... уствари ако беше Рој немаше да е некој од овие моменталниве :pos:

Мата може килажа нема ама мозок има :D !
Тука само ван дер Сар би го ставил на место на де Хеја , се останато држи вода !
Ипак Кин беше здраво откачен а и Кин и Кантона , ќе да е превише за еден состав на легенди :) .

Фелаини сам си ја зема исписницата со промашувањето против реал.
Не ме заебавајте,од спиење да ме станеа ќе беше гол тоа,само нога треба да постави тој земал шутира[emoji38][emoji38]
Колку е нефер животов еј,кој го ебе нека лета у турција,крајно неталентирано копиле.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

И СкајСпорт пренесува дека сме доста блиску до Матич.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Повеќе медиуми (скајспорт, МЕН, Ди Марцио, Романо) објавуваат дека Матиќ е пред потпис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom