Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај нека му објасни на брат му како стојат работите, се гледа дека се разбира :D

ја мислам веќе и му е објаснето, трансферите добар дел ке бидат завршени пред да заврши сезонава

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ај нека му објасни на брат му како стојат работите, се гледа дека се разбира :D

ја мислам веќе и му е објаснето, трансферите добар дел ке бидат завршени пред да заврши сезонава

Sent from my iPhone using Tapatalk

Иначе вчера Депај изигра супер одкако влезе. А покриваше и во одбрана. Се гледаше дека сака да се покаже и да покаже дека требало да добие шанса сезонава. Не знам како и што правел на тренинг ама мислам дека требаше да добие шанса да покаже дали треба да остане или да си оди. Барем колку умрените Лингард и Фелаини кои нели многу се труделе на тренинзи ама кога ќе дојде утакмица Јунајтед делува како да е со играч помалу. Не дека го бранам Депај ама реално и он и Шнајдерлин не добија никаква шанса на терен да покажат дали се за во Јунајтед или за во некој просечен тим кај што нема да имаат толку притисок.

Пред две недели Ливерпул играше во четврток. Скај спортс ги местат термините, не може двете во исто време.

Па обично вторник/среда се термините затоа ми стана чудно.

Мурињо има некоја закачка со тимот на Марсијал, затоа и бил изоставен од мечот со Стоук. Наводно, не бил задоволен од Марсијал од неговото издание против пул, па како казна, не бил селектиран за мечот со Стоук.

Искрено, на неколку наврати го видов Марсијал како се враќа да му помогне на Дармиан, нешто што Мурињо многу го цени, а што очекувал од Марсијал против 4-ца играчи да направи, не ми е јасно, зашто на тоа десното бекче уште 2-3 одма притрчуваа да му помогнат.

Ако не исполнил некои задачи од техничка природа е друга ствар, ама, се вели:

Martial and his representatives are said to be upset that the France international was left out of the 18-man squad without explanation for United’s trip to the Potteries, with Mourinho responding to questions about his decision by saying tersely that the player ‘was not selected’.

Не знам зошто има потреба овие да се мешаат, нека си го реши Мурињо проблемот со Марсијал, нема потреба овие да изиграав поштари.

Сега излезе видеото на официјална, Марсијал на тренингот со портокаловиот маркер, со кој тренираа Депај, Швајни, Шнајдерлин... :unsure:

Сега излезе видеото на официјална, Марсијал на тренингот со портокаловиот маркер, со кој тренираа Депај, Швајни, Шнајдерлин... :unsure:
Епа со среќа нека му е во новиот тим каде и да оди :D

Јанг побарал да иде на позајмница оти му се играло.Ако више си иде нека биде фул трансфер.Инаку не знам колку е точна информацијава, ја видов на фб страната на Full Time Devils.

Јанг побарал да иде на позајмница оти му се играло.Ако више си иде нека биде фул трансфер.Инаку не знам колку е точна информацијава, ја видов на фб страната на Full Time Devils.
точно е да, сака минутажа, не сака во Кина, сака во ПЛ. Мислам дека во Палас може на крај да заврши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom