Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Може срамежлив е, тешко наоѓа нови другарчиња :icon_lol:

Не еден, двајца нека му донесат. Еве пример овие
mkd-126589.jpg

Освен од официјална, каде на друго место препорачувате да се земат карти?

др-то клипче беше многу поубо помотивирачко. Чоеков е ѕверотиња во буквална смисла. Секоја чест :cuc::cuc:
Од ПСЖ му имам дрес, можда време е од Utd да земам од него.

др-то клипче беше многу поубо помотивирачко. Чоеков е ѕверотиња во буквална смисла. Секоја чест :cuc::cuc:
Од ПСЖ му имам дрес, можда време е од Utd да земам од него.
A da krknes ti eden od Pogba :D

A da krknes ti eden od Pogba :D
Не бе ко беше во Јуве неќев да купам не сега, има играчи кој мн ги поштовам како ете Ибрата, Гатузо, Ѕедорф иако не играле за Јуве али никад не би клал дрес на мене од Милан/Интер али зато од Италија нивни би носел или Холандија. Исто и со Ибра едноставно неможиш да го мразиш животиња е. :)

Не бе ко беше во Јуве неќев да купам не сега, има играчи кој мн ги поштовам како ете Ибрата, Гатузо, Ѕедорф иако не играле за Јуве али никад не би клал дрес на мене од Милан/Интер али зато од Италија нивни би носел или Холандија. Исто и со Ибра едноставно неможиш да го мразиш животиња е. :)
Ali Ibra igrase, si imal moznost za negov dres, mislam ako vise nemas.

Немам не ни сакав да имам еден период :D Али од секогаш сум го почитувал ѕверот :)
Znam koj period :D, spored mene negova edina damka u karierata. Samo bes citiranje od mojve molam, znam takov igrac ednostavno ne sedi tamu kaj so bese Juve, ali ova od sekoas sum go zborel

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom