S
silmarillion
Гостин
Незнам зашто Миќо не го играат. Ај и он намќор е изглеа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да му донесат од дома некој роднина,комшија..Вака сам многу е умислен.Може срамежлив е, тешко наоѓа нови другарчиња![]()
др-то клипче беше многу поубо помотивирачко. Чоеков е ѕверотиња во буквална смисла. Секоја чест
A da krknes ti eden od Pogbaдр-то клипче беше многу поубо помотивирачко. Чоеков е ѕверотиња во буквална смисла. Секоја чест
Од ПСЖ му имам дрес, можда време е од Utd да земам од него.
Не бе ко беше во Јуве неќев да купам не сега, има играчи кој мн ги поштовам како ете Ибрата, Гатузо, Ѕедорф иако не играле за Јуве али никад не би клал дрес на мене од Милан/Интер али зато од Италија нивни би носел или Холандија. Исто и со Ибра едноставно неможиш да го мразиш животиња е.A da krknes ti eden od Pogba![]()
Ali Ibra igrase, si imal moznost za negov dres, mislam ako vise nemas.Не бе ко беше во Јуве неќев да купам не сега, има играчи кој мн ги поштовам како ете Ибрата, Гатузо, Ѕедорф иако не играле за Јуве али никад не би клал дрес на мене од Милан/Интер али зато од Италија нивни би носел или Холандија. Исто и со Ибра едноставно неможиш да го мразиш животиња е.![]()
Немам не ни сакав да имам еден периодAli Ibra igrase, si imal moznost za negov dres, mislam ako vise nemas.
Znam koj periodНемам не ни сакав да имам еден периодАли од секогаш сум го почитувал ѕверот
![]()