Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Одлично играат Марсијал и Рашфорд, Руни подзакочува по малце ама ајде, тазе вратен е. И нека им каже некој да шутираат погоре, сите ниски им ги фати Сперони без проблем.

Одлично играат Марсијал и Рашфорд, Руни подзакочува по малце ама ајде, тазе вратен е. И нека им каже некој да шутираат погоре, сите ниски им ги фати Сперони без проблем.
ае сеа ке им пренесам [emoji3]
тепаме се до крај и ете ти трето место :cuc:

Уфф шоубав го..голчина..наптед Јунајтед.

Глеам никој не постирал па еве ја

13043691_10154387931911531_3705960563077176987_n.jpg

Добра игра денес со доста шанси, ама многу слаба реализација.Марсијал исто не реализираше неколку шанси.Лингард кое дупе е, каква шанса заеба свака му част.Има потенцијал добар е, знае да набаци, дрибне и искомбинира ама финишот катастрофа.Иначе браво за Рашфорд, до сега не ми остави некој впечаток ама последниве 2-3 утакмици ме демантираше со одличниот финиш,движење,комбинирање,брзина и интелегенција, највеќе ме радува ова последново што ми дава основа да верувам дека не е македа бр.2 туку може да испросперира, но има уште да напредува поготово во физикусот.

Валенсија истотака одлично изигра, исто и Дармијан, кој имаше добри пробиви и финтици веројатно се ослободил од притисокот.Инаку дибеков никако да го одмори Блинд.

Во глобала добра игра само требаше да повеќе голови да паднат.Незнам дали приметивте ама имаше многу празни седишта на ОТ, што не е ок.

Ако немало некој проблем со сообраќајот, стварно чудно.

Прв пат гледам толку празни седишта.

Клеопатра Балканска Пророчица...

01.05.2016 United V Leicester City - Нерешено (Лестер нема да освои титула ради оваа утакмица)
07.05.2016 Norwich V United - Тепаме
10.05.2016 West Ham V United - Губиме (Па па ЛВГ)
15.05.2016 United V Bournemouth - Тепаме (Џабе кога претходната сме ја изгубиле и не фаќаме 4то)

Ако остане Ван Гал уште една сезона и сезоната биде буквално исти курац како претходниве две (а ќе биде) цело раководство на Јунајтед треба да се запише на некоја црна листа што го уништила клубот.

Само ме интересира зошто би останал? Треба да испадне некој и да каже прво зошто не јадеше клоца до сега, а второ зошто треба да остане? Смешно е какви лузери имаме во раководството штом им е доволно 1/2 финале во ФА Куп и БОРБА за ЛШ (која нема да ја добиеме).

Какво црно останување не си бладајте.Шансата да остане Ван Гал е исто голема колку и шансата да се пласираме во ЛШ догодина.Теоретски постои али е невозможна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom