Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вчера го убив другарот од дупење за ливерпул сеа денеска он јајцата цитрони ќе ми ги напраи... Кармата е кучка...

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Губиме од Свонси 3 пати по ред. Знаев дека ќе биде многу тешко ама барем бод бе...Ромерката слаба интервенција за вториот гол. Одбраната исто.

Па ги сакале Барса у група за ЛШ... абе бегај таму не ме заебавај :lolzz:[DOUBLEPOST=1440953603][/DOUBLEPOST]
Губиме од Свонси 3 пати по ред. Знаев дека ќе биде многу тешко ама барем бод бе...Ромерката слаба интервенција за вториот гол. Одбраната исто.
Колку пати по ред треба да изгубиш за да станеш нечиј пациент? :D

Руни не е шпиц и блинд не е штопер, тоа е тоа. Депај првиве кола ми е како јанг пред 3 години

Само замената на Роналдо да не биде ко првата негова замена, па ко втората, па ко третата, па сеа овој.

Со среќа да си го носиме, претходна нерешено, сеа пораз од факинг Њукасл и Свонси. Тек Сити, Арсенал и Челси, е тогаш ќе се чудат. Па и Ливерпул не се за потценување.

Напаѓач фали, и него нема да го најдат во Кејн.

И двата голови ги примивме ради Дармиан и Шо. Дармиан ја загуби топката безвезе за првиот гол и остави празен простор позади. Шо како манекен се враќа и имаме дупка поради тоа што Смолинг остана сам. За вториот исто Шо си трчка како ништо да не, за Блинд да му оди на директен дуел на Ају за Гомис да биде оставен на Смолинг и Дармиан. Тука и Ромеро кој не беше одлучен што ќе прави. Добро е што се случи сега поразов па нека ја тупни ЛВГ главата што фали вистински. Депај беше катастрофа денес исто така и требаше да го ваѓа него, а не на Мата.

300 бона неделно за дебелион. Мене срам ме фаќа, не па тој што му го потпишал договорот од страна на клубот.

Муабетот е дека во фан клубов си има миленичиња и си има играчи кои се редовно криви. Јас кажав дека Руни е катастрофа и не го бранам. Ама во случај кога направи фудбалски потег и после тоа ни направија контра и примивме гол одма 2 страни му ја ебат мамата. А тоа што миленичињата од дефанзива испаднаа мајмуни на никој не му текна да спомне. :)
Да ама руни до пред две години кога ке изгубеше топка веднаш се враќаше а сега застана

Не, не треба нерешено. Треба пораз да ги тресне на земја.
Ништо не ги треснува овие. Две години ги трескаат, поебаа милиони и милиони и пак играчи немаат.

И двата голови ги примивме ради Дармиан и Шо. Дармиан ја загуби топката безвезе за првиот гол и остави празен простор позади. Шо како манекен се враќа и имаме дупка поради тоа што Смолинг остана сам. За вториот исто Шо си трчка како ништо да не, за Блинд да му оди на директен дуел на Ају за Гомис да биде оставен на Смолинг и Дармиан. Тука и Ромеро кој не беше одлучен што ќе прави. Добро е што се случи сега поразов па нека ја тупни ЛВГ главата што фали вистински. Депај беше катастрофа денес исто така и требаше да го ваѓа него, а не на Мата.

Руни ја заеба таа.

Колку аматерски потези имаше мечов. Ромеро НЕ МОЖЕ да брани за Јунајтед како прв голман, што подобро го сфатат тоа, толку подобро. Руни не бива на 9-ка. Блинд не може да биде долгорочно решение на централен.

Имаат фаул за нафрлање, ја вратија у наша половина. АМАТЕРИ бре. Дармиан аут фрли погрешно. Вакви грешки не смее да има.

Секој напад на Свонси беше шанса за гол.

И предходната сезона, а еве и оваа имам впечаток дека Ван Гал немат појма шо прајт со тимов. Па не може бе 4 кола буквално ништо конкретно да не се изигра во напад. Милион пасови без некаква цел, треба некој да му објасни на копитоно на клупа дека пимплачка игра не успева во Премиер Лига. За наредниот натпревар само сакам Депај да го видам на клупа, ништо не изигра 4 натпревари, не може некој мочко што вчера дојде да има загарантирано место во први 11. Заедно со Руни најслаби поединци денес, но сите знаеме дека Руни секако ќе ја почна наредната утакмица.

Како бе Дармиан ја изгуби топката за првиот гол? Ај пушти хајлајц уште еднаш и ќе видиш кој точно ја изгуби, т.е. им ја подаде на противничките играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom