- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.550
- Поени од реакции
- 2.422
Оууу Бејл и Фабрегас ќе дојдат?!На крај ќе испадне ќе ги земеме скоро сите играчи кои ги таргетираше Мојсие![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оууу Бејл и Фабрегас ќе дојдат?!На крај ќе испадне ќе ги земеме скоро сите играчи кои ги таргетираше Мојсие![]()

Хаха, тие двајца спаѓаат под скороОууу Бејл и Фабрегас ќе дојдат?!![]()
Офф леле сум го заборавил човечево скроз на скроз ,ко вери дистант мемори ми е.
![]()
Кога го гледам гифчево, сеуште чуствувам сожалување према човечево...
Не! Само повеќето од нас би сакале да напраи трансфер у ЈунајтедСо сиот ум мислите дека Рамос ќе дојде ?![]()

Немаме умСо сиот ум мислите дека Рамос ќе дојде ?![]()

Блиску бев со прогнозава...Нани, печен си за Бешикташ бе пријателе...или Трабзон, можеш да бираш...
- <United>, 26 октомври 2013Good one...Досега го бранев и ми беше криво што не го играа, ама сега гледам дека со право не играл...Баш за во Бешикташ е ако сте реални. А не сте.
- Ставрогин, 26 октомври 2013Не го гледам мечот, па не знам како денес игра Нани, но тој е одамна зрел за трансфер во Трабзон или Коњаспор.
ЈЕЕЕЕЕЕ ГООООУ НАНИИИИИИИИИ... не ми се верува колку може да смени игра само еден играч кога ќе излезе... леле те сакаме НАНИИИИИИ !!!!

NANNI NASTO ZLATNO CIGANCE VO FENRBAHCE ZAEDNO SO NASIOT CAR ATLANTCKI PERO ANTIC DA NE IGRAT ZAEDNO VO TIM HEHHE MALA SALA OVDE LOSO E VO OSTRELIJA SHUBO KE MI BESE DA SI OSTANEV V MAKEDONJA !!!!!!!!!!!Немаме ум
Нани во Фенербахче, good riddance.[DOUBLEPOST=1435870060][/DOUBLEPOST]Гледам сеа, агентот на Чичарито демек преговарал со Орландо Сити. За помалку од една година откако го напушти Манчестер со причина дека е „класа играч да е стартер за било кој тим во светот“, до преговори со рандом амерички клуб. Тажно.