Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:icon_lol:

ConsiderateDarlingDog.gif

Кога го гледам гифчево, сеуште чуствувам сожалување према човечево...

Колку само би бил задоволен кога би го вметнале Јанузај во трансферот на Колман.Позајмица нешто,било што и не е ни битно...

Добар бек е Клајн и штета што замина во Ливерпул. Можеби и нема да купат друг бек кога Рафаел е сеуште тука, а и Валенсија.

Би сакал што е можно побрзо да го земат Шнајдерлин и уште едно стопериште ако земат арно, ако не пак арно...

:icon_lol:

ConsiderateDarlingDog.gif

Кога го гледам гифчево, сеуште чуствувам сожалување према човечево...
Офф леле сум го заборавил човечево скроз на скроз ,ко вери дистант мемори ми е.

Važne vesti za navijače Real Madrida, Mančester Junajteda i Valensije! Ovo je izjava Euhenija Lopeza, menadžer Nikolasa Otamendija.
"Pre nego što Serhio Ramos napusti Real Madrid, Otamendi će potpisati za jedan drugi klub. Ne ide u Real".

Сепак мислам дека догодина во тим ќе го имаме Отаменди, а идеално би било и Рамос и Отаменди заедно :)

Со сиот ум мислите дека Рамос ќе дојде ? :)

Со сиот ум мислите дека Рамос ќе дојде ? :)
Немаме ум :)

Нани во Фенербахче, good riddance.[DOUBLEPOST=1435870060][/DOUBLEPOST]Гледам сеа, агентот на Чичарито демек преговарал со Орландо Сити. За помалку од една година откако го напушти Манчестер со причина дека е „класа играч да е стартер за било кој тим во светот“, до преговори со рандом амерички клуб. Тажно.

Нани, печен си за Бешикташ бе пријателе...или Трабзон, можеш да бираш...
Блиску бев со прогнозава...
Good one...Досега го бранев и ми беше криво што не го играа, ама сега гледам дека со право не играл...Баш за во Бешикташ е ако сте реални. А не сте.
- <United>, 26 октомври 2013
Не го гледам мечот, па не знам како денес игра Нани, но тој е одамна зрел за трансфер во Трабзон или Коњаспор.
- Ставрогин, 26 октомври 2013 :icon_lol:

ЈЕЕЕЕЕЕ ГООООУ НАНИИИИИИИИИ... не ми се верува колку може да смени игра само еден играч кога ќе излезе... леле те сакаме НАНИИИИИИ !!!!
:vozbud:

Немаме ум :)

Нани во Фенербахче, good riddance.[DOUBLEPOST=1435870060][/DOUBLEPOST]Гледам сеа, агентот на Чичарито демек преговарал со Орландо Сити. За помалку од една година откако го напушти Манчестер со причина дека е „класа играч да е стартер за било кој тим во светот“, до преговори со рандом амерички клуб. Тажно.
NANNI NASTO ZLATNO CIGANCE VO FENRBAHCE ZAEDNO SO NASIOT CAR ATLANTCKI PERO ANTIC DA NE IGRAT ZAEDNO VO TIM HEHHE MALA SALA OVDE LOSO E VO OSTRELIJA SHUBO KE MI BESE DA SI OSTANEV V MAKEDONJA !!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom