Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

NANNI NASTO ZLATNO CIGANCE VO FENRBAHCE ZAEDNO SO NASIOT CAR ATLANTCKI PERO ANTIC DA NE IGRAT ZAEDNO VO TIM HEHHE MALA SALA OVDE LOSO E VO OSTRELIJA SHUBO KE MI BESE DA SI OSTANEV V MAKEDONJA !!!!!!!!!!!

Колку ти е добро ова:vozbud::pos::lolzz::cuc: Уште појако ќе беше без зелениот болд.

Настрана тоа што носи кошула и тренерки, девојчево е :love:

Marouane-Fellaini-and-mystery-blonde-in-Hollywood.jpg

Настрана тоа што носи кошула и тренерки, девојчево е :love:

Marouane-Fellaini-and-mystery-blonde-in-Hollywood.jpg
Уште папуча од чик - куманово му фали со бела чорапа :pos:

btw што е со Анџело , ќе се враќа ли? Ќе иде ли на турнејата ? Ќе го продаваат????Некое инфо

Последно уредено:

btw што е со Анџело , ќе се враќа ли? Ќе иде ли на турнејата ? Ќе го продаваат????Некое инфо
Анџелo гo прoдaдoa мислaм aкo ме држи дoбрo сеќaвaњетo

Не знам што се случи. Се најавуваше дека ќе ја активираат клаузулата што беше во позајмицата ама уште е во тимот на Јунајтед. А и на нет нема некој релевантен пост дека го откупиле.

Кажал за некое чилеанско радио дека потпишал 5 годишен договор со Динамо ама уште нема објава ни од кај нас ни од кај Динамо.

Досадно нели, читав за Нани и од нигде ми текна моментот :LOL:

ама затоа прославите ги владееше

И ексклузивни видеа од паднатите борци за Манчестер. Колку пати згрешија основни работи, ги враќаа тренерите :D. Како сум ги фатил сите што заминуваат/заминале: Нани, Чичарито, Кагава, Линдегард, Амос. Плус во тимот беа Велбз, Томче Клеверли, Заха, Флечер, Мајкл Кин...уште Еванс, Рафаел и Де Геа и цел тим го ремонтира Филозофи.
MUFC1
MUFC2

П.С. Ваљда треба да се слегнат за HD квалитет.

Со милион играчи не поврѕуваа а еден асален не донесоа сеуште а наместо прет турнеава да ја ѕавршат работата со трансвери ебати управата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom