ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.961
- Поени од реакции
- 44.694
bale bale 
баш сега гледав.

баш сега гледав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

tadaaaamМуабетот нов е дека одредени играчи не биле насмеани доволно.![]()

Јас ја имам книгата на македонски и супер е преводот. Би ти препорачал да му ја земеш.Јас се извинувам што ќе ви упаднам во фан клубот и што ќе прашам едно оф топик прашање, ама татко ми е голем фан на Манчестер, па сега за роденден сакам да му ја зимам биографијата на Сер Алекс Фергусон.
Прашањето до вас ми е, ако некој ја има читано, дали македонскиот превод е добар (да не има нешто кратено, да не имаат глупости пишувано)?
Затоа што неделава одам за Белград, па би ја имал можноста и од таму да ја земам, а ако нашата не ја бива, веројатно нивната е подобра. Оригиналот на англиски не е опција, пошто не знае англиски човекот
Фала ви. Поздрав.

Тоа малку ме нервира кај него, од кога дојде кај нас пробува нешто да биде што не е природно за него. Па израдувај се пи4ка му, рипни јеботе..Лелее прославата на ЛВГ за голот, комедии. Вчера не го видов тоа, потстанува па се предомисли и си седна и вода се напи [emoji41]
Напротив, нормални се овие работи за него, не е нормално да се радува. Види како го прослави голот за титула на АЗТоа малку ме нервира кај него, од кога дојде кај нас пробува нешто да биде што не е природно за него. Па израдувај се пи4ка му, рипни јеботе..

Супер е преводот ќе ужива татко ти дур ја чита.Јас се извинувам што ќе ви упаднам во фан клубот и што ќе прашам едно оф топик прашање, ама татко ми е голем фан на Манчестер, па сега за роденден сакам да му ја зимам биографијата на Сер Алекс Фергусон.
Прашањето до вас ми е, ако некој ја има читано, дали македонскиот превод е добар (да не има нешто кратено, да не имаат глупости пишувано)?
Затоа што неделава одам за Белград, па би ја имал можноста и од таму да ја земам, а ако нашата не ја бива, веројатно нивната е подобра. Оригиналот на англиски не е опција, пошто не знае англиски човекот
Фала ви. Поздрав.
А што корист од поседот ??? Ако ни го фукнеше Кембел кога излезе сам со Де Геа ќе видев колку ќе го пишеше постов. Посед сме имале.72% посед, пичкарски настап.![]()
На Кристал П. едвај еден гол им дадовме, ама океј е имавме посед.
Е до каде паднаа вашиве очекувања...