Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Муабетот нов е дека одредени играчи не биле насмеани доволно. :facepalm:
tadaaaam

8636d1bbe049bebc2558a36afe323a9b.jpg

One of Sir Alex's best qualities was that he spoke to you every single time about why you had been left out. Sometimes you might think – I’m not sure I follow that logic. But you had to go along with it and he mostly did it with a glint in his eye. Sometimes the eyebrow would rise if he told you he was resting you against Bayern Munich because he needed you againstWest Ham away in a fortnight. You knew full well, on those occasions, where the authority rested.

Гери ...

Тинејџерот Мекнер и Блинд се 11та комбинација на централни дефанзивци од 12 натпревари оваа сезона. - Убивствена статистика

Лелее прославата на ЛВГ за голот, комедии. Вчера не го видов тоа, потстанува па се предомисли и си седна и вода се напи [emoji41]

Последно уредено:
Јас се извинувам што ќе ви упаднам во фан клубот и што ќе прашам едно оф топик прашање, ама татко ми е голем фан на Манчестер, па сега за роденден сакам да му ја зимам биографијата на Сер Алекс Фергусон.
Прашањето до вас ми е, ако некој ја има читано, дали македонскиот превод е добар (да не има нешто кратено, да не имаат глупости пишувано)?
Затоа што неделава одам за Белград, па би ја имал можноста и од таму да ја земам, а ако нашата не ја бива, веројатно нивната е подобра. Оригиналот на англиски не е опција, пошто не знае англиски човекот :)
Фала ви. Поздрав.

Јас се извинувам што ќе ви упаднам во фан клубот и што ќе прашам едно оф топик прашање, ама татко ми е голем фан на Манчестер, па сега за роденден сакам да му ја зимам биографијата на Сер Алекс Фергусон.
Прашањето до вас ми е, ако некој ја има читано, дали македонскиот превод е добар (да не има нешто кратено, да не имаат глупости пишувано)?
Затоа што неделава одам за Белград, па би ја имал можноста и од таму да ја земам, а ако нашата не ја бива, веројатно нивната е подобра. Оригиналот на англиски не е опција, пошто не знае англиски човекот :)
Фала ви. Поздрав.
Јас ја имам книгата на македонски и супер е преводот. Би ти препорачал да му ја земеш.:)

Лелее прославата на ЛВГ за голот, комедии. Вчера не го видов тоа, потстанува па се предомисли и си седна и вода се напи [emoji41]
Тоа малку ме нервира кај него, од кога дојде кај нас пробува нешто да биде што не е природно за него. Па израдувај се пи4ка му, рипни јеботе..

Тоа малку ме нервира кај него, од кога дојде кај нас пробува нешто да биде што не е природно за него. Па израдувај се пи4ка му, рипни јеботе..
Напротив, нормални се овие работи за него, не е нормално да се радува. Види како го прослави голот за титула на АЗ :icon_lol: (од 0:13 натака)

@Inglourious Basterd го имаш видено ова? :ROFLMAO:

Фала ви. Поздрав.
Супер е преводот ќе ужива татко ти дур ја чита.

72% посед, пичкарски настап. :pos:
А што корист од поседот ??? Ако ни го фукнеше Кембел кога излезе сам со Де Геа ќе видев колку ќе го пишеше постов. Посед сме имале. :tapp: На Кристал П. едвај еден гол им дадовме, ама океј е имавме посед. :facepalm: Е до каде паднаа вашиве очекувања...

Сака да ви каже дека не беше настапот пичкарски како што го ословивте ,туку дека имавме проблеми со реализацијата напред. Ама пичкарски не може да се ослови настап кога ја контролираш играта цело време, без разлика дали имал контра или две противникот, тоа што реализацијата не значи ништо е друг муабет. Лани која утакмица на ОТ ја контролиравме, освен Вест Хем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom