Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја ќе останам денеска само на тоа дека судијата ја заеба цела утакмица и единствено неколку грешки на Ван Гал после примениот гол од непостоечки пенал.Дефинитивно мора да стане од столица и да даде притисок кон судиите пошто како тргнале ќе не уништат сезонава.Нема простор за критикување на играчиве баш си беа добри пред да заебе овој умрениов Клатенбург.

Ја ќе останам денеска само на тоа дека судијата ја заеба цела утакмица и единствено неколку грешки на Ван Гал после примениот гол од непостоечки пенал.Дефинитивно мора да стане од столица и да даде притисок кон судиите пошто како тргнале ќе не уништат сезонава.Нема простор за критикување на играчиве баш си беа добри пред да заебе овој умрениов Клатенбург.

A бе да, ама он вика дека Рафаел не требал да го турне Варди, изјава која не ми се свиѓа.

Очекував да распали по судиите, а он како пиче настапи. Му се внесе на фаца на овој у подготвителните утакмици, сега си ќути. На вакво нешто, МОРА да реагира.

Ах тој Мојс што направи Видич да замини. Овие во одбрана не знаат на која страна тераа упм !!!

Точно, ама го имавме Фердинанд, така?
Значи Видич имаше од кого да учи (иако подоцна стана подобар и од самиот учител).
Проблемот кај нас е што нема кој од кого да црпи. Блекет ќе учи од Еванс или Смојлинг?
Да имаме класа стопер, лидер, да видиш како ќе се понашаат и другиве на терен. Еве еден прост пример. Самите играчи изјавуваа дека се чуствуваа многу посигурно кога го вративме Сколс од пензија за разлика од предходно, иако ништо посеризно не допринесуваше на теренот. Многу е битно психички да бидат смирени. Овие а дојде токата кај нас в половина, нозе им се тресат.
Прав си и ти, затоа и тие бараа стопер летово, не викам не :)

A бе да, ама он вика дека Рафаел не требал да го турне Варди, изјава која не ми се свиѓа.

Очекував да распали по судиите, а он како пиче настапи. Му се внесе на фаца на овој у подготвителните утакмици, сега си ќути. На вакво нешто, МОРА да реагира.
Паметно му е тоа.
Последно нешто што му треба е да се спука со ФА и англиските медиуми кои едвај чекаат медиумски циркуз од него.

мислам гледајте смешка што е , фаул во напад и кога рафаел му притрча позади овој се фрли во него глумеејќи пенал ...браво клатенбург, дома дечко ти црнци да го ебат !!!!
https://vine.co/v/O7mZ5qP3zTL

Паметно му е тоа.
Последно нешто што му треба е да се спука со ФА и англиските медиуми кои едвај чекаат медиумски циркуз од него.

A па и Мојс исто што не коментираше судиски одлуки, подобро помина во медиумите.
3 пенала ми свирнаа на сред Олд Трафорд.

Ван Гал си преќута неколку спорни судиски одлуки, против Барни на пример имавме чист пенал.
Али ке мора да пресече кад тад.

A па и Мојс исто што не коментираше судиски одлуки, подобро помина во медиумите.
3 пенала ми свирнаа на сред Олд Трафорд.

Ван Гал си преќута неколку спорни судиски одлуки, против Барни на пример имавме чист пенал.
Али ке мора да пресече кад тад.
Ако не Ван Гал, Руни мислам дека на наредниот кикс на судија, сред утакмица ќе најде камера и ќе се испцуе.

ќе може некој да кажи линк од сликата што беше овде негде со затемнети сите играчи/стручен штаб од лани до сега ?

Ако не Ван Гал, Руни мислам дека на наредниот кикс на судија, сред утакмица ќе најде камера и ќе се испцуе.

Некој мора да прозбори, не може сите да се прават мутави, а клубот трпи штета.

Кoлиу дoбрo и дa се зaсили тимoт, штo не е вooпштo спoрнo сепaк стoпер и дефaнзивен игрaч зa врскa oчaјнo фaлaт. Рoхo игрa сoсемa дoбрo истo и Рaфaел, aмa центрaлните ни се кaтaстрoфa. Кoлку и дa е Блекет неискусен и млaд aмa прaви премнoгу грешки при пoзициoнирaњетo, зa Смoлинг и Евaнс немa пoтребa дa пишувaм, се нaдевaм декa дoгoдинa и тие ќе јa дoживеaт судбинaтa нa Велбек и Клеверли.
Џoнс и Рoхo центрaлни, Рaфa и Шo пo стрaнa, Ерерa, Блинд и Керик у срединa, и Ди Мaријa, Фaлкao и Руни у нaпaд.
Вaн Перси игрa премнoгу лежернo, нештo шo јaс не мoжaм дa гo пoднaсaм... Ајде белки ќе увиде некoи рaбoти Вaн Гaл.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Паметно му е тоа.
Тоа уопште не му е паметно и ако дозволи да не притисне лошо ни се пишува не само со судиите туку и со играчите.Фергусон не беше будала што седеше цела утакмица по аут линија,секогаш им кажуваше што и како треба а овие двајца никако да го напраат тоа.Денеска некако Ван Перси беше безврска цела утакмица иако постигна гол а го остави да игра до крај...Некако не е сигурен последниве утакмици и промашуа од пред гол...

Јас од кога зборам дека РвП станува импакт плеер за од клупа. Уште кога кажа летово дека нема завршено утакмица без болка последниве 6-7години видов колку е саатот. Ама ајде, Фалкао ич не ни требал.

Кoлиу дoбрo и дa се зaсили тимoт, штo не е вooпштo спoрнo сепaк стoпер и дефaнзивен игрaч зa врскa oчaјнo фaлaт. Рoхo игрa сoсемa дoбрo истo и Рaфaел, aмa центрaлните ни се кaтaстрoфa. Кoлку и дa е Блекет неискусен и млaд aмa прaви премнoгу грешки при пoзициoнирaњетo, зa Смoлинг и Евaнс немa пoтребa дa пишувaм, се нaдевaм декa дoгoдинa и тие ќе јa дoживеaт судбинaтa нa Велбек и Клеверли.
Џoнс и Рoхo центрaлни, Рaфa и Шo пo стрaнa, Ерерa, Блинд и Керик у срединa, и Ди Мaријa, Фaлкao и Руни у нaпaд.
Вaн Перси игрa премнoгу лежернo, нештo шo јaс не мoжaм дa гo пoднaсaм... Ајде белки ќе увиде некoи рaбoти Вaн Гaл.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Дефанзивен среден играч има во Блинд и Ерера. Си се запнал дефанзивен среден играч, дефанзивен среден играч... е толку може да стави во игра, освен ако ни дозволат со 12 играчи, па и Флечер да го стави да игра. :)

Со што те убеди Рохо дека ќе го бива централен?

ван Перси ужива голема доверба кај ван Гал и затоа игра! Но, што се однесува до мене би го ставил и него на клупа.

Какво играчиште е Мангала:eek: Нешто вакво ни требаше во одбраната, нооо тоа е. Ќе имат шанса стаклениве до Јануари да покажат дали кариери ќе градат како Клеверли во Астон Вила, или заслужуваат да останат, претераа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom