Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дали некој ги знае препозициите на групиве? Во случај на ист број на бодови се гледа гол разликата или меѓусебниот дуел? Јако е ова со две групи, и со пеналиве, па и ако изгубиш добиваш бод. :)

Блекет ме импресионира со смиреноста во играта и физичката надмоќност над противниците.

И Мајкл Кин одигра добро само помалку од нападите на Интер беа концентрирани од негова страна. Блекет е тоа што му фалеше на Јунајтед и јас сум за прв тим да биде промовиран, а и заслужува бидејќи и на минатите турнеи беше супер, играше по позајмици и има искуство. Редно е да биде во првиот тим.

Оној Блекет ме потсеќа на Ледли Кинг,сигурно се сеќавате на него.
Има таква слична градба и одличен е во дуели,како столб е.Само да не го зезаат повредите како горенаведениот.

до кое дереџе не донесе мојс аууу , глуперда ... тхе чоузен уан мај есссс ... па уште и кога си замниа не се поздрави со играчите демек го бокотирале ... ороспија !!!

Дали некој ги знае препозициите на групиве? Во случај на ист број на бодови се гледа гол разликата или меѓусебниот дуел? Јако е ова со две групи, и со пеналиве, па и ако изгубиш добиваш бод. :)
The team placing will be based on (a) points earned in the first two matches (3 points for a win, 2 for a win by penalty shootout, 1 for a penalty kick loss, 0 for a regulation loss), (b) head-to-head result, (c) goal differential, (d) goals scored.

Ај сега уште Реал да изгуби и супер ќе биде. :icon_lol:

Она што ван Гал го кажуваше пред некое време на интервју за Кларенс Сидорф, колку бил добар како 16 годишник кога му дал шанса во првиот тим на Ајакс, јас можам да го видам во Тајлер Блекет. Детево импонира со сигурност, самодоверба и зрелост во играта. Мора да му дадат компетитивни натпревари сезонава. Мислам дека тој ја одбележува турнеава. Несмее да се занемари како лани што ги занемарија одличните партии на Лингард. Нека купат еден штопер и младиот Блекет и покриени сме на таа позиција.

до кое дереџе не донесе мојс аууу , глуперда ... тхе чоузен уан мај есссс ... па уште и кога си замниа не се поздрави со играчите демек го бокотирале ... ороспија !!!

Демек не беше така?

Блекет многу ми е сличен на Мартинс Инди во секој аспект освен фацата :P, има потенциал ке го среди ЛВГ.

Btw... MOTM за мене е Fletcher (y)

Демек не беше така?
заслужи повеќе од бојкот ... заслужи стап и ќотек !!!! 4-4-2 измени во 85та иста игра цело време ставање играчи на неприродни позиции , пола тим се повредуваше на тренинг, без емоции на клупа мотивација на играчи НУЛА ... стап и тоа голем со врзана бодликава жица !!!!

The team placing will be based on (a) points earned in the first two matches (3 points for a win, 2 for a win by penalty shootout, 1 for a penalty kick loss, 0 for a regulation loss), (b) head-to-head result, (c) goal differential, (d) goals scored.

Ај сега уште Реал да изгуби и супер ќе биде. :icon_lol:

А зошто во првите 2 натпревари, не разбирам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom