Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

После секој потег на играчот без разлика дали е шут, фаул или некој друг прекин, погледот го насочуваат кон Ван Гал. Колку стравопочит имаат спрема него...

Sent from my HUAWEI Y300 using Tapatalk

Заха добро се покажа според мене. Огромна желба да се докаже имаше. Му се познаваше по реакциите коа ќе згреши нешо. Али и за секоја изгубена топка се бореше.
Али денеска шоуто го уукрдае Блекет. Која грамада од фудбалер е. Не се плаши, смирен, добар со топка.

На Шо ептен му фали крило до него, не е баш навикнат да игра сам по страната, одма се гледа дека не знае што да прави со топката...а последната акција кога му дојде Блекет на помош, баш одлично изреагира.

Кај Блекет се забележува огромен потенцијал, огромен е еј, може комотно и штопер да игра со таква градба, посебно во ваква формација.

Судијата аматер. Нани може да се поздрави. Заха е добар, ама е многу глуп. :D

Колку сигурно ги шутираат пеналиве. Силно. Тоа ми се допаѓа. ДДГ го фаќа следниов

Хохо Дарен капитенски! :D Пенали, пенали бе кој ти ги дава :D А Де Геа ќе мора со стариот на тренинзи за пенали, неможе еден да одбрани :D

Браво, нека се враќа менталитетот и индентитетот на клубот. Пријателска или не, победа си е победа.

Имаше пенал над Клверли.

Доста му беше. Нели вие го баравте едно време?

требаше и можевте да не тепате во регуларниот дел.Имаше пенал.

Иначе бевме наводно заинтересирани,ама тешко дека пак ќе излезат шпекулации за него.Се гледа нападот да се среди и Медел конечно да потпише

Ајде Реал следни, па финале со Сити/Ливерпул. И така и така купов е појак од Мики Маус купот кој ќе биде едно од трите натпреварувања на кои ќе се натпреваруваме. :D

Видовте дека топката по пеналот на Флечер излезе надвор од мрежата? :D

колку им се глупи мрежите на америве , смешки :D .... инаку и со втор тим, (на полувреме смени 8 играчи) игравме подобро од противникот (кој направи 1на измена). Ми се допаѓа она што го гледам, жар борбеност пожртвуваност сите сакаат да се докажат и што е најубаво гледаме фудбал напаѓаме има поврзаност одбрана средина напад нема више рекорди во нафрлени топки ... браво за ЛВГ и големо уа за серкото Мојс кој не упропасти максимално !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom