Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас можеби нема да стигнам до тој екстрем ама ќе ја разгледам пак опцијата со службениот весник.Ако случајно се земе Кавани ќе навивам за Ливерпул догодина.
Брат, ти не ме читаш што пишувам. Ти викам за дефанзивец да го земеме пошто тесно сме таму, таман би се уклопил. Иначе ние голманиште си имаме на голот, не ни треба голман.Станковиќ му даде гол од пола терен, Роналдо и Бејл сеа у полуфиналето не успеаја. Зборот ми е, тие чести излети негови можат скапо да ги коштаат Баерн и германската репрезентација. Ја искрено не би сакал таков голман у својата екипа.
Мене ме нема на инстаграм, ама затоа твит за фудбал не пропушта а да не ми прокоментира на твитер.Леле онај Баже и на инстаграм сите не има најдено![]()
или еБрат, ти не ме читаш што пишувам. Ти викам за дефанзивец да го земеме пошто тесно сме таму, таман би се уклопил. Иначе ние голманиште си имаме на голот, не ни треба голман.
Мене ме нема на инстаграм, ама затоа твит за фудбал не пропушта а да не ми прокоментира на твитер.Чудо не е на форумов.
ништо чудно. твитер да има, јузер на кајгана да нема некако сумливо е.или е![]()
Реално Јанузај не е баш созреан за прв тим, посебно не на СП. Подобро така полека полека отколку да се исфорсира наеднаш, па да не биде ништо од него. Не знам дали го гледаше на дебито за Белгија (кое му го избришаа после оти не била официјална пријателскаЈанузај на клупа ,периката стартува ,а во напад пак со тој се гаѓам - гол не гаѓам. И лукаку на клупа![]()
Не ,таа не ја гледав , ама ги гледав овие на светско и оваа последнава на која он играше беше супер и му подаде едно 10 чисти топки на мартенс за гол ,арно ама волов голот не знае кај се наоѓа.Реално Јанузај не е баш созреан за прв тим, посебно не на СП. Подобро така полека полека отколку да се исфорсира наеднаш, па да не биде ништо од него. Не знам дали го гледаше на дебито за Белгија (кое му го избришаа после оти не била официјална пријателска), ама Јанузај ја упропасти Белгија на тој меч.
![]()
Менаџерот е глуп, тоа е точно.Не ,таа не ја гледав , ама ги гледав овие на светско и оваа последнава на која он играше беше супер и му подаде едно 10 чисти топки на мартенс за гол ,арно ама волов голот не знае кај се наоѓа.
Ај добро Аднан на клупа ,а лукаку што не го игра? Моабетот е менаџерот е глуп
Шпањолска телевизија.Manchester United have offered €52m (£41.4m) for Juventus midfielder Arturo Vidal. [La Sexta] #MUFC #MANUTD
која им е оваа секта бе?
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk