Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:pos:

BrdU9e4CQAA4HkM.png

Станковиќ му даде гол од пола терен, Роналдо и Бејл сеа у полуфиналето не успеаја. Зборот ми е, тие чести излети негови можат скапо да ги коштаат Баерн и германската репрезентација. Ја искрено не би сакал таков голман у својата екипа.
Брат, ти не ме читаш што пишувам. Ти викам за дефанзивец да го земеме пошто тесно сме таму, таман би се уклопил. Иначе ние голманиште си имаме на голот, не ни треба голман. :D
Леле онај Баже и на инстаграм сите не има најдено :pos:
Мене ме нема на инстаграм, ама затоа твит за фудбал не пропушта а да не ми прокоментира на твитер. :P Чудо не е на форумов.

Брат, ти не ме читаш што пишувам. Ти викам за дефанзивец да го земеме пошто тесно сме таму, таман би се уклопил. Иначе ние голманиште си имаме на голот, не ни треба голман. :D

Мене ме нема на инстаграм, ама затоа твит за фудбал не пропушта а да не ми прокоментира на твитер. :P Чудо не е на форумов.
или е :sneaky:

Јанузај на клупа ,периката стартува ,а во напад пак со тој се гаѓам - гол не гаѓам. И лукаку на клупа:facepalm::coffee:

Баже е нешто ко спасо од фан клуб Баерн, кој ќе го собира по темиве ако се зачлени :D

Јанузај на клупа ,периката стартува ,а во напад пак со тој се гаѓам - гол не гаѓам. И лукаку на клупа:facepalm::coffee:
Реално Јанузај не е баш созреан за прв тим, посебно не на СП. Подобро така полека полека отколку да се исфорсира наеднаш, па да не биде ништо од него. Не знам дали го гледаше на дебито за Белгија (кое му го избришаа после оти не била официјална пријателска :D), ама Јанузај ја упропасти Белгија на тој меч. :)

Реално Јанузај не е баш созреан за прв тим, посебно не на СП. Подобро така полека полека отколку да се исфорсира наеднаш, па да не биде ништо од него. Не знам дали го гледаше на дебито за Белгија (кое му го избришаа после оти не била официјална пријателска :D), ама Јанузај ја упропасти Белгија на тој меч. :)
Не ,таа не ја гледав , ама ги гледав овие на светско и оваа последнава на која он играше беше супер и му подаде едно 10 чисти топки на мартенс за гол ,арно ама волов голот не знае кај се наоѓа.
Ај добро Аднан на клупа ,а лукаку што не го игра? Моабетот е менаџерот е глуп

Не ,таа не ја гледав , ама ги гледав овие на светско и оваа последнава на која он играше беше супер и му подаде едно 10 чисти топки на мартенс за гол ,арно ама волов голот не знае кај се наоѓа.
Ај добро Аднан на клупа ,а лукаку што не го игра? Моабетот е менаџерот е глуп
Менаџерот е глуп, тоа е точно. :D Што знам за Лукаку, можеби оти се испонаша кога го извади втората и сеа го казнува. :D

Manchester United have offered €52m (£41.4m) for Juventus midfielder Arturo Vidal. [La Sexta] #MUFC #MANUTD

која им е оваа секта бе?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Manchester United have offered €52m (£41.4m) for Juventus midfielder Arturo Vidal. [La Sexta] #MUFC #MANUTD

која им е оваа секта бе?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Шпањолска телевизија.

Изглеа и на Фелаини не му се играше под Мојс, па не играше вака. :)

ААА дефинитивно е тој последниот што го постиравте на темава, приметете кај краѓњата шо има....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom