Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ништо од позајмицата Крос а?
Големо чудо и онака Херера е појак. :D

После потпишувањето на Андер знаев дека Крос нема никаква шанса да дојде. А имаше и муабети дека сме се откажале од него последните 2-3 недели. :) Сепак викам знаев дека не иде бидејќи на нас ни треба копач сеа, ако го земеме и Крос заедно со Ерера ќе имаме 2ца креативни плејмејкери, ама ќе фали копач во средината. А знаеме дека Ван Гал ќе форсира 4-3-3 најверојатно. Го имаме Фелаини, ама не импресионира баш, а и не е баш класичен копач, ни треба играч што освен што ќе знае да одземе топка, ќе трча многу исто така. Видал би бил одличен за тоа, ама не ми се верува да се направи нешто со него. Мислам дека Матуиди би можел да заврши супер работа, ама и тој ќе си седи во ПСЖ исто и Луиз Густаво би бил одлично решение. Дури верувам и оти Де Јонг би бил одличен, а и сигурно нема да не кошта многу пари. Швајнштајгер може да игра исто, ќе се снајде сигурно. :D

Некако очекувам вака да играме:
копачот
Ерера---Кагава

Мата--------------Руни
ван Перси
мислам дека Кагава ќе се снајде во ваков среден ред, само не знам дали Фелаини е доволно кадарен да ја врши работата таму на средина :) Него повеќе го гледам со уште еден играч до него, а еден пред нив. Пример:

Фелаини-Ерера
Кагава

Мата--------Руни
РВП​

И вака не е лошо. :D

Последно уредено:
Го уништивме со заработени пари на клубот, а не дадени од тајкуни и шеици. Разликата е голема.
Иди објасни им ако успееш :D
Се фаќаат за Фелаини ко слепи за стап.

Кажано е и порано. Ван Гал не го сакал него. Желба на Мојс беше.[DOUBLEPOST=1404133072][/DOUBLEPOST]Мада тоа според мене е голема грешка. Крос е феноменален играч. А и управата ви е луда што се откажува од таков играч

Епа сака преку леб погача, моментално во Баерн зима 4.5 милиона, сега во Реал 5 најверојатно. Не ја гледам огромната разлика во плата, сигурно сака да игра на страна т.е Балак 2

Иди објасни им ако успееш :D
Се фаќаат за Фелаини ко слепи за стап.
Што се замрате па вие? :D

Фудбалот делумно е уништен од нас, кои 90% од времето зборуваме за него, купуваме дресови секое лето, даваме + пари за СК3 и така натаму. Видеа дека можат да вртат огромна пара од навивачите, па затоа и не им смета да фрлаат пари за фудбалери, бидејќи како и да е ќе ги вратат. :)[DOUBLEPOST=1404133732][/DOUBLEPOST]
Епа сака преку леб погача, моментално во Баерн зима 4.5 милиона, сега во Реал 5 најверојатно. Не ја гледам огромната разлика во плата, сигурно сака да игра на страна т.е Балак 2
Мое мислење е дека 100 пати му е поарно во Баерн од Реал, оти таму не се знае, утре ќе им текне сакаат некој друг, ќе го земат тој и Крос ќе се чуди зошто седи на клупа толку утакмици. Ама ајде он си знае. :D

А нашиве ми даваат 7 милки по сезона
coffee.gif

Колку и да е јак, никогаш нема да заборавам како бегаше како пиче во ЛШ 2012 финале... Мораше Ноер да спасува ситуација :facepalm:

Колку и да е јак, никогаш нема да заборавам како бегаше како пиче во ЛШ 2012 финале... Мораше Ноер да спасува ситуација :facepalm:
Ама извонреден играч е, штета што Ван Гал реши да не тргне по него, мене ми е исти како Сколс . :(Е сеа за ова со финалево и јас го хејтав, дури мислам дека и пишав кај вас во фан клуб. Целосна спротивност на Милер е, овој и со секира да го брка некој ќе застане да се соочи со него :cuc:[DOUBLEPOST=1404137506][/DOUBLEPOST]Жена му на ЛвГ купила куќа во близина на Руни, Мата и Де Геа :ROFLMAO:

п.с. http://www.dailymail.co.uk/sport/wo...upporter-reprisal-Manchester-United-lost.html

ова, и за Руни и за РвП важи

Последно уредено:
this guy :pipi::pipi:
BrYl6myIcAAOxUu.jpg

Го собравме бе ,стил кент билив.
Иначе на одмор е заминат во Шпанија

Не сум јас админот,ама го знам доста добро од ФБ. :)
Пиши му дека е педер, идиот, буљаш, неинформиран тип. Незане да води дискусии ако нешто им пишеш. Брише коментари ако им остајш. Тоа ти се вика админи на страница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom