Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

[
Тоа е проблемот со него, му дава изгледа некој лажна надеж дека може да игра по 90 минути, week in, week out, не е тој за стандарден CF како Руни, РвП. Лани потпиша нов :) Али информацијава е од фејк акаунт дојдена така да не би верувала во ова. Сега за сега :)
Затоа и прашав дали е спремен за да гура цела сезона пошо у кој друг клуб да иде тоа ќе се бара од него ама ако не може да го понуди тоа тогаш Милан/Интер не се дестинација за него.

Чудно ми е што не играше ни за Мексико доволно а мислев дека баш таму повеќе шанса добива.

Не го следиш? :cautious:
Го следам али не сум логирана, od службен лаптоп е ова, нејќам да оставам „траги“ :D

Едит: инфово со Чичарито е дојдено од акаунт со 300 следачи, имитирајќи ја новинаркава од Мексико http://twitter.com/titaguerra/with_replies која нема ништо такво постирано

Фативте дисусија за нашите одбранбени играчи.

Факт е дека изминатава сезона сите имаа ПРЕМНОГУ киксови.
И Џонс, и Смолинг и Еванс.

Џонс имаше криминална партија против Ливерпул во поразот од 0-3, Смолинг го изгуби Адебајор и овој еден на еден му даде гол со глава на Де Геа, а Еванс го прескокна топката на првиот меч со Ливерпул. Ова се недозволиви грешки, почетнички, грешки кои коштаат титули.
Мислам дека беше во ПЛ, а не во Купот, не се сеќавам баш најточно.

Реално, лани, викам лани, мислам за изминатава сезона, ниту еден од нашиве дефанзивци со искучок на неколку меча, не изиграа на ниво. Затоа и Ван Гал сака да донесе свежа крв и конкуренција.

Да им се запоти газот за стартна постава. А не да знаат дека се 4-ца во конкуренција за 2 места, па со ротација сите ке играат.
Мојс направи непроценлива штета, до тој степен да ги уништиш моралот и концентрацијата на играчите, треба да си гениј.

Ја би сакал да се донесе нов централен дефанзивец, но докажан, Бенатија на пример, кој би го формирал дуото со Џонс.
Еванс би ми бил прв пик за ротација, а со Смолинг би биле совршени за екипите од подолниот дел на табелата.

Ако не донесе некој нов, тогаш би требало Џонс-Еванс да биде тандемот за големите мечеви. Само, искрено се надевам дека нема да изиграат сезона како годинашнава.

Bonus

I'm not in danger, I'm The Danger...

BrVJ0BpCIAAYBDn.jpg

Последно уредено:
Или ти си еден од админите на странава или ја украле сликава од форумов. Важното е дека и ти и они не го разбрале тоа што го прочитале а тоа е дека линкот од сликата е собирач на сите шпекулации и шпекулацијата е од Talksport или Mail. :)

Или ти си еден од админите на странава или ја украле сликава од форумов. Важното е дека и ти и они не го разбрале тоа што го прочитале а тоа е дека линкот од сликата е собирач на сите шпекулации и шпекулацијата е од Talksport или Mail. :)
На фб го најдов ова :D

Не сум админ.

Почнаа да никнат печурките по фејсбук и твитер за тоа: “И после викате Челси и Сити го уништиле фудбалот со трошењето на многу пари за играчи!“ :facepalm:
640px-Facepalm_facepalm.png
Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
POlar_facepalm.jpg
bugs_doing_a_facepalm___remake_by_super_marcos_96-d7b5rh9.png
jesus-facepalm.jpg

Почнаа да никнат печурките по фејсбук и твитер за тоа: “И после викате Челси и Сити го уништиле фудбалот со трошењето на многу пари за играчи!“ :facepalm:
640px-Facepalm_facepalm.png
Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
POlar_facepalm.jpg
bugs_doing_a_facepalm___remake_by_super_marcos_96-d7b5rh9.png
jesus-facepalm.jpg

Го уништивме со заработени пари на клубот, а не дадени од тајкуни и шеици. Разликата е голема.

Ништо од позајмицата Крос а?

Ништо од позајмицата Крос а?
Кажано е и порано. Ван Гал не го сакал него. Желба на Мојс беше.[DOUBLEPOST=1404133072][/DOUBLEPOST]Мада тоа според мене е голема грешка. Крос е феноменален играч. А и управата ви е луда што се откажува од таков играч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom