Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Da ti dadam link ?? Ne e nesto posebna slikata ali ke zavrsi rabota :D

Брат ја гледам утакмицата, не можам да го гледам Рио Фердинанд како го дупат на терен кој како ке стигне...
Ни висеше голот кога го пишав коментарот, и примивме гол потоа...

Незаслужено ке биде бод ако земеме... на ниту еден натпревар не одигравме одбрана без крупни киксови...

у принцип мојс врска нема што прави ни со состав ни со стратегија ( ала шундовски подај му ја на руни ), и би бил задоволен и со 10-то место сезонава !!! Го извади кагава и го тури јанузај ... :facepalm: .. го извади андерсон на 1-2 и го стави фелаини :facepalm::facepalm: .. 60та минута го вади чикарито го става перси :facepalm::facepalm::facepalm:
Нема никакво оправдување за брукиве што ги доживуваме, дома играме и губиме од ВБА ... мотивација НУЛА !!!

Си играат играчи со нас,на домашен терен,епа чим не можеш да победиш ваква екипа дома,шта речи,све е кажано.

vidooq Se shalev be gleas smajli ima na krajot :D

Neznam sto mislese Mojso so vadenjeto na Kagawa osven ako ne e vo prasanje nekoja povreda..

Felaini mesto Anderson lol. Ja utepa kreativnosta so ova kolku i da e svince Ando bolje e od Felaini sega nema koj da povlece :facepalm:

Ја викам овој Мојс заедно со помошниците негови да си пакуваат куферите и да си одат од градот манчестер

па и не е лоша статистикава бре .. 6 кола 2 победи 1 нерешена 3 порази .... а можеше да биде и бетер !!!

Не е лошо за тим како Евертон ама за тим како Јунјатед ова е катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom