Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

РВП на клупа сепак
BVQKHHNCUAEJ-kf.jpg

Многу мерак ми прави составот:vozbud::vozbud:

Wilfried se uste ne e fizicki spremen za PL, ne brzajte. Istata situacija kako so Smalling.

Заха изгледа ќе си чека до мечот со Норич во Кепирал Уан. А и не знам оти не го позајмица, кога веќе не им е во план. (n)

Ако водиме Аднан обавезно влегува. :)

Albion team v ManUtD: Myhill, Jones, McAuley, Olsson (c), Ridgewell, Yacob, Mulumbu, Amalfitano, Sessegnon, Sinclair, Anichebe. #munwba

Albion subs v ManUtD: L Daniels (gk), Dawson, Popov, Lugano, Rosenberg, Berahino, Dorrans.

Многу ми е тапа ова AceStream. Sopcast > AceStream во било кое време. Па уште кога ќе почне да лоадира со она процентине на сред екран многу се нервирам.

Паметна одлука од Мојс за составов, Чичарито нека продолжи да дава голови а Нани да почне со асистенции.

Многу ми е тапа ова AceStream. Sopcast > AceStream во било кое време. Па уште кога ќе почне да лоадира со она процентине на сред екран многу се нервирам.

Паметна одлука од Мојс за составов, Чичарито нека продолжи да дава голови а Нани да почне со асистенции.

Исто и јас, затоа само сопкастот ми е свален, ама како што гледам на визивиг нема сокпаст. :( Ај дадете некој канал на сопкастов...

Добро утро.
И ArenaVision > Bloodzeed. Арена пред утакмица дава Family Guy, CS...I синхронизиран за да не ни е чудно.:D

Еvander Holifild e na OT.

It's an exciting team chosen by David Moyes, and also one that suggests he doesn't know what he's doing, exactly. Buttner isn't a good footballer, and if you want to rest Evra you have Fabio. Rafael is the best attacking right-back in the league, and Phil Jones is so immobile it's a joke. The midfield, I'll allow. You're welcome, David.

Кога ќе прочитам вакво нешто од новинар, а овој е од Еуроспорт ми се гади....

Добро утро.
И ArenaVision > Bloodzeed. Арена пред утакмица дава Family Guy, CS...I синхронизиран за да не ни е чудно.:D

go napisav kako sto se izgovara, glej i prezimeto e gresno pisano ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom