Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очекувам барем 30 да дојдат, оти не се пријавуват сите, дали ги мрзе, дали им е срам незнам.Да се пофалам, од утакмицата со Марсеј и во Струмица ќе почнеме организирано да гледаме.23ца веќе го имаат потвредно присуството:back:
Очекувам барем 30 да дојдат, оти не се пријавуват сите, дали ги мрзе, дали им е срам незнам.
И стално ќе се зголемува бројо
П.С. Мора една фотка да напрааме.
кога македонија играше со англија (кфаликацискиот дуел кога крау4 ни даде гол) бев во скопје и пред стадионот во тие кафиќите се запознав со еден навива4 на англија дојден од ман4естер и баш го прашав за ова, 4овекот ме изненади кога ми ре4е дека навива за дерби каунти бидејќи бил од таму по потекло,но ми кажа дека јунајтед има каде каде повеќе навива4и во самиот град од сити и дека отсекогаш бил попопуларен како клуб во самиот град дури и во периоди кога бил во криза и долги години не освојувал ништо,видете ги само капацитетите и посетеноста на двата клуба во 70-80 години кога јунајтед бил во сенка на други клубови како арсенал и ливерпул!Искрено, во Свети Николе доаѓаат луѓе од Манчестер во тоа пожарната единица, спријателени се со нашите и тие кажуваа дека во градот Манчестер 70-80% од населението навивало за Сити, бидејќи тоа било градски клуб... е сега колку е точно ова незнам... а иначе, во Светот се знае кој е No.1![]()
Очекувам барем 30 да дојдат, оти не се пријавуват сите, дали ги мрзе, дали им е срам незнам.
Да се пофалам, од утакмицата со Марсеј и во Струмица ќе почнеме организирано да гледаме.23ца веќе го имаат потвредно присуството:back:
Во среда управниот одбор на MUSC има состанок, ќе зборувам со другите околу можноста за да се оформи огранок во Струмица, доколку се одлучи така, ќе добиете инструкции и официјален емаил.
Ајде добредојде, нов член, бескрајно зголемување на навивачката армијаЗдраво на сите и ја сум United fan, чат пат глеам фудбал али кога игра Man Utd не пропуштам. Омилени и единствени ми биле отсекогаш![]()