Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рио, Видиќ, Џонс, Смолинг, Еванс...со Гарај ќе имаме 6 души што се централни дефанзифци. Малце многу ќе се, ама ајде. И не се радувајте ако испадне информација дека има закажано медицински кај нас овие денови. Гарај ќе биде, 100%.

Џонс не го сметај, сите играчи што ги бараме од средниот ред ќе не заебат и Џонс ќе го прекомандуват таму. И на дебелиот ќе му се молиме да изигра некоја утакмица во средина, ако остане. :свиркам:

И јас мислам дека Џонс се почесто ќе го гледаме во средина.. За тоа и се купува Гарај..
Чим ми отпадна мене најголема желба Стротман.. сеа стварно незнам кој би можел да се донесе.. Фелаини многу не ми е по желба видовме како може еден играч да го затвори скроз и да не мрдне цела утакмица..

Сакам да верувам во тоа дека Пеп повлекол конци и тој бил пресудниот фактор во сагата Алкантара. НО, се' си мислам дека тимот препасивно и да не речам стиснато ја водеше целата работа и како дека се чекаше некоја виша сила да го подбутне трансферот и овој да потпише. Иначе смешно ми е малце (ако е уопште точно) дека тимот го договорил овој Гарај за 20 мил., а околу 25 мил. не можеа да се дадат за Алкантара - еден од најатрактивните таленти на неговата позиција моментално, која е најтенка кај Јун. и треба адекватно да се пополни.
Фелаини ако се донесе ќе биде добро (мене ми прави мерак) и мислам дека ќе заврши добра работа во средината, АМА пак ќе фали креативец - тоа што репата не е. Ако тимот и Мојс немаат намера премногу да се расфрлаат ова лето, тогаш попаметно би било да се свртат кон некои квалитетни и млади играчи од ПЛ кои би можеле да се ќарат за разумни суми. Саутемптон на пример има два супер играчи во Лалана и Шнајдерлин, кои ја носеа средината на тимот лани и прикажаа импресивни партии. Нема да мора на нив да се потпира главно тимот, тоа јасно, ама во ротација би завршиле огромна работа. Ги има и други расфрлени низ другите екипи, ама треба малце да отворат очи ..

Ваљда не мора да се нагласува дека Рио нема да може да ја игра секоја утакмица, не го бројте него. Оставен е во тимов од респект и од маркетиншка гледна точка, зошто типот ти е подвижна реклама. Има клубови со помалце следачи на Твитер и претплатници на 5 магазинот.

Why always me???
BPKNeFBCUAE1Sez.jpg

Значи мора да изгледа на сликиве ко некој да му го украл сонцето:icon_lol:

Џонс може у средина, ама не со Керик, мора некој уметник, нешто како Пирло покрај Видал што е, Швајни покрај Мартинез, Алонсо покрај Кедира.. :)

Да бе, пошто Баерн го зеде Тиаго оти даде некое милионче плус а не оти Пеп ја среди цела работа. Циции бе, уаа управа.

Стротман, Моура ...
Ме нервира тоа што дури други тимови зимаат по 5 играчи за во средина, креативни мидфилдери, кои вредат над нашиот клубски рекорд за трансфер, ние не купуваме ЕДЕН играч кој ОЧАЈНО ни треба...

Лани победувавме, ама не пикаат у сопствен шеснаесетник екипи како Саутемптон, Тотенхем...
Примавме голови од кој ке стигневме...
Ако сакаме нешто повеќе, нема да може да го направиме тоа со дај што даш типови на играч...

Ако сакаме сериозно да тргнеме во поход по ЛШ, ни требаат играчи како Видал, Бејл, Нани ...

Wilfried Zaha @wilfriedzaha
Battered adnan at ping pong for hours yet he keeps asking for a rematch lol

Дај нека го предупреди некој црњава дека може да го пукаат ако одбие.

Не знам дали само мене мис е причинува така, но Заха од мечот против Вотфорд во плеј-офот и сега некако ми гледа малку физички поправен, дресот на КП му висеше на него, а сега нашиов некако како мал да му е :свиркам:

Не знам дали само мене мис е причинува така, но Заха од мечот против Вотфорд во плеј-офот и сега некако ми гледа малку физички поправен, дресот на КП му висеше на него, а сега нашиов некако како мал да му е :свиркам:

Носи дрес што е предвиден за средношколци. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom