Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Веќе неколку години уназад немаме голема улога на трансфер пазарот. Губиме играчи пред нос, се ценкаме за милион-два-три а со платите знаеме колку се расфрлаат. Ај со долгот немавме пари за расфрлање, сега работите се средени, кеш има а нема успех со трансфери. Минатата сезона да не беше сиротиот арсенал да ни ја даде гол машината разработена, подмачкана за џабе, дали и ќе ја освоевме 20ката.

Го поддржувам купувањето на млади играчи (Варела, Заха), меѓутоа само со млади нема успех. Сепак трансферите тек започнаа, па да видиме што испланирале новиве дечки...:cautious:

Марка пишува дека трансферот на Гарај е пред сам финиш и дека ќе кошта 20м евра од кои 10 ќе одат кај Реал (this summer is getting better and better).

По мене ова е одличен потег, Варела, Гарај и Бејнс би биле одлични засилувања и така следната сезона со оваа средина ќе имаме 30% посед на топка па ќе треба да имаме силна одбранбена линија со многу опции како сега за да ги издржиме сите напади на противниците :noze:

Рио, Видиќ, Џонс, Смолинг, Еванс...со Гарај ќе имаме 6 души што се централни дефанзифци. Малце многу ќе се, ама ајде. И не се радувајте ако испадне информација дека има закажано медицински кај нас овие денови. Гарај ќе биде, 100%.

Oвој твитерашов Марсело Лопез ги избришал сите постови за Тиаго што ги имаше ... :pos:

Стануваме аналогни играчи во дигиталниот свет, сите даваат по некое милионче плус, ние сега за сега се стискаме за вреќа компири...

Ни избега Тиаго а?Сега мора да се насочиме кон Фелаини,одсекојпат сум бил голем обожавател на бушавиот и мислам дека одлично би се вклопил во нашиот тим,а ако се точни шпекулациите за Артуро Видал дека сме спремни да се бориме за неговиот потпис јас не би се мислел и 45 милиони да се фрли за него,многу играчи губиме во последно време за ценкање преку 2 - 3 милиони еве така ни избега Тиаго,скоро беше договорен и доаѓа Баерн и ни го зима пред нос,Мојс вели дека може да троши колку сака,еве нека донесе 2ца играчи од средината,1 крило (можевме да го земаме Михатаријан но нашите воошто не беа заинтересирани за него),се надевам дека Нани ќе остане и ако остане сигурен сум дека тој и Кагава ќе го носаат тимот на грб.Јоветич незнам дали би се снашол во Премиер Лигата и не сум сигурен ако го земаме како ќе се покаже,изгледа и Гарај е договорен.

Мојс би требало добро да ги знае кои беа слабостите во нашиот тим изминатата сезона, затоа што на 2пати не рани и ни скина 5 бода.
Сигурен сум дека знае каде да зацврстува, но сигурно ги бара играчите кои би се вклопиле во тимот и во клубот. Тоа може да му треба некое време, така да нека изигра неколку утакмици и низа тренинзи па до крај на трансфер периодот да се зацврсти тимот солидно.
Треба трпение :)

Oвој твитерашов Марсело Лопез ги избришал сите постови за Тиаго што ги имаше ... :pos:

Стануваме аналогни играчи во дигиталниот свет, сите даваат по некое милионче плус, ние сега за сега се стискаме за вреќа компири...

Да бе, пошто Баерн го зеде Тиаго оти даде некое милионче плус а не оти Пеп ја среди цела работа. Циции бе, уаа управа.

Мојс би требало добро да ги знае кои беа слабостите во нашиот тим изминатата сезона, затоа што на 2пати не рани и ни скина 5 бода.
Сигурен сум дека знае каде да зацврстува, но сигурно ги бара играчите кои би се вклопиле во тимот и во клубот. Тоа може да му треба некое време, така да нека изигра неколку утакмици и низа тренинзи па до крај на трансфер периодот да се зацврсти тимот солидно.
Треба трпение :)

2-0 ги тепаме дома бе. :D

For the record , навивав за вас за трасферот. До последен момент се надевав дека ќе потпише кај вас.

Веќе неколку години уназад немаме голема улога на трансфер пазарот. Губиме играчи пред нос, се ценкаме за милион-два-три а со платите знаеме колку се расфрлаат. Ај со долгот немавме пари за расфрлање, сега работите се средени, кеш има а нема успех со трансфери. Минатата сезона да не беше сиротиот арсенал да ни ја даде гол машината разработена, подмачкана за џабе, дали и ќе ја освоевме 20ката.

Го поддржувам купувањето на млади играчи (Варела, Заха), меѓутоа само со млади нема успех. Сепак трансферите тек започнаа, па да видиме што испланирале новиве дечки...:cautious:
Да , Кагава и Ван Перси беа слаби трансфери лани.

For the record , навивав за вас за трасферот. До последен момент се надевав дека ќе потпише кај вас.

Да , Кагава и Ван Перси беа слаби трансфери лани.

И... само на нив останавме во последно време, досега се купуваа “евтини“ играчи со work ethic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom