Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И овај е Attention whore! Од цигани ми е преку глава, скоро сите со такво потекло од Ј.Америка, пиринеи сакаат се да се врти околу нив. На крај изгледа дека и ќе се откажи Јунајтед од Тиаго ако продолжи да го врти газот на сите страни.

Абе самиот Гвардиола си кажа, ако сакат и онион њуз нека го пренесат, пак ќе е озбилна работата. xD

У друго интервју вика дека Хави Мартинез можел да игра и CB, одлично си ја вршел работата во Билбао , у превод ќе го прекоманда Мартинез за да го донесе Тиаго ...

Од готово, вересија а?

Уште од коа го земаа Пеп, почнав да ги хејтам.
За Геце мислам дека едини бев што се расправав со недели.

Зашто го зимаат Тиаго? Затоа што им се може, ете затоа. Имаат 4-5 играчи на таа позиција, што вредат сите над 30 милиони (Шакири 20 :pos:), и земаат нов.
Лицемерните муабети што ги верглаа фановите на Барса за Моу, сеа можат да ги зборат за Пеп. Pep Guardiola: "I want Thiago Alcantara. I have asked (Bayern Munich to get him). Don't know what will happen".

Ние навикнати сме, чим до толку ќе се дигне галама, не се случува трансферот.
План б, не знам што ни е. Само нејќам пак да го глеам старото сценарио. Зимање талент, кој што ќе треба да го градиме, а до тогаш да не бушат у средина.

Според тоа што прочитав по страниве завршена е работата со тиаго,иде во баерн.Во тек на утрешниот ден ке објават.
Кевин сеа?

Да бе го гледав детево во финалето за ФА Купот, ми ги искрши кичмите на сите.
Сеуште никој се нема понудено да го купи?

Ќе си го земе Мартинез во Евертон. :)

Да бе го гледав детево во финалето за ФА Купот, ми ги искрши кичмите на сите.
Сеуште никој се нема понудено да го купи?

Нешто за Ливерпул и за Евертон се споменуваше, но нема ништо конкретно...

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-daniele-de-rossi-2043516

Не е поврзано со нас, ама е со Стротман. Од ПСВ потврдиле оти Стротман оди во Рома? :eek:

PSV Eindhoven confirmation their midfielder is off to the Italian giants opens the door for 29-year-old's switch to the Bridge
Мене ништо не ми е јасно:eek:,мора да е луд да ја одбере Рома пред нас.Или па друго објаснување е дека не смо ни испратиле барање за негов трансфер.А коа ќе ми текне дека овде се тврдеше дека трансферот е завршена работа:tapp:.

Мене ништо не ми е јасно:eek:,мора да е луд да ја одбере Рома пред нас.Или па друго објаснување е дека не смо ни испратиле барање за негов трансфер.А коа ќе ми текне дека овде се тврдеше дека трансферот е завршена работа:tapp:.

Нема нејасно. Имаше интерес за Стротман, се појави можноста да се земе Тиаго и клубот сите сили ги насочи кон овој трансфер, а го стави Стротман на стенд-бај. Тиаго најверојатно ќе ни го учука, а другиов нема вечно да не чека нас пак да продолжиме со интересот. Така да тој не ја одбра Рома пред нас, туку реши дека сака да си оди од Холандија, а очигледно интересот на Рома е најконкретен со конкретна понуда за разлика од нас.

Вака лани не извиси Лукас Мура и погодете што ? Го донесовме РВП.
Ако не извиси циганчето очекувајте го Швајни.. или Модриќ, па зошто да не и Мунтари? :D

Вака лани не извиси Лукас Мура и погодете што ? Го донесовме РВП.
Ако не извиси циганчето очекувајте го Швајни.. или Модриќ, па зошто да не и Мунтари? :D

Те извади смајлито иначе ќе ти се пресмеев :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom