Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

E преку кур веќе ако го пропуштат и овај играч, па и Стротман и уште некој друг...на крај ќе си останимве со Заха и со ре-јунајтед Руни...па и ако амбициите на клубов е само ПЛ, не ни мора да купуват никој, а за ЛШ ќе си почекаме изгледа некоја деценија :cautious:

А тебе кај ти го снема мислењето што си ме цитирал? :D

Ми крашираше хромот на телефонот,синоќа пишав
2-3мислења+ ,а овде гледам има само 2:confused:

Бај д веј Алиса во земјата на чудата
992792_10151564300332746_787024607_n.jpg

--- надополнето: 11 јули 2013 во 12:00 ---
На крај ке испадне вака:
nor.JPG

Што е следно по Стротман и Тиаго?

:)

Некој играч од втора лига Белгија да ја одбие понудата на Манчестер за да оди да игра во Емполи??

:D

Интересното е што ниту ПСВ ниту Барселона немаат потврдено дека Манчестер има доставено понуда...
--- надополнето: 11 јули 2013 во 12:08 ---
Од кај го извади ишијасов бе :-D

Nemanja Vidic is battling to overcome a sciatica problem that has forced the Manchester United captain to miss the first leg of the club’s pre-season tour of the Far East and Australia.

Vidic, who has trained with the first-team squad at Carrington this week, was absent from the travelling party on Wednesday afternoon as David Moyes’s squad flew to Thailand ahead of Saturday’s tour opener against a Singha All-Star XI in Bangkok.

The 31-year-old could yet join up with the squad at a later date, but Moyes is keen for Vidic to rest the problem before deciding on whether to fly the centre-half out for subsequent fixtures in Australia, Japan and Hong Kong.

Уште не е почната сезоната а скај спорт ни ги смени термините:

August
Sat 17: Swansea City v Manchester United (5.30pm)
Mon 26: Manchester United v Chelsea (8pm)
September
Sun 1: Liverpool v Manchester United (1.30pm)
Sun 22: Manchester City v Manchester United (4pm)
..........

Ако имаме сериозен интерес према Тиаго и Стротман, а не само медиумски патки од нивните агенти со цел да си лапнат подобар трансфер или договор тогаш овај новиов (не му го памтам името) што го менува Гил се покажува доста врзан и неуспешен од старт. Ај разбирам да го договара Роналдо и да е толку бавен сиот процес, ама еве дојдоја и припремите и одиме со мал состав на турнејава и со мал број играчи од младинските категории каде што можат да се наметнат на овие подготовки. Досега Гил во изминатите сезони сите трансфер таргети кои ни биле неопходни сме ги добивале пред да започне турнејата. Знам дека постои можност играчите и директно таму да се вклучат и дека после оваа турнеја има уште пријателски мечеви ама ваквата несериозност стварно ме загрижува зошто реално не знам кој би ни бил план Б во случајов ако Стротман и Тиаго отпаднат од комбинација.

Да бидам искрен многу очекувам од Кагава следната сезона, така за мочковци како некој си Тиаго ич не ми чуе.. :свиркам:
Хахахах. Кој муабет ќе се врти сега! :pos:
Да не речам, какво лицемерие. ;)

Ако е така, ондак ОК. :D
Иначе, го протолкував смајлито на друг начин.

Не е лицемерие, туку глупо е да се нервираме за еден Тиаго, а ги имаме Кагава и Руни на таа позиција.. :)
Критично беше со Руни затоа и толку бевме загреани за Тиаго, сеа кога се реши 'проблемот' Руни не гледам причина да жалиме за Тиаго кој како што гледам и самиот незнае што сака у животот.. :)
Едино за Модриќ ќе жалам цел живот, за друг никој! ;)

Thiago a.k.a Lucas Moura...Wesley Sneijder...Karim Benzema..etc..

Eden Hazard... :D

Не, Моура избега ради парите, од Снајдер се откажавме ради честите повреди, а Бензема мене реално никогаш не ми фаќал око. Сеа па испадна сме тргнале по Јоветиќ, 27-8 милиони. :facepalm: Дај или нека го убедат Тиаго да дојде или нека не чепкаат други...и нека земат некој копач на средина и ајт у курац.

Eden Hazard... :D

Не, Моура избега ради парите, од Снајдер се откажавме ради честите повреди, а Бензема мене реално никогаш не ми фаќал око. Сеа па испадна сме тргнале по Јоветиќ, 27-8 милиони. :facepalm: Дај или нека го убедат Тиаго да дојде или нека не чепкаат други...и нека земат некој копач на средина и ајт у курац.

A шо му фали бе на Јоветич ? :D

A шо му фали бе на Јоветич ? :D

Црногорец е. :D Многу пари се тие за него, за 15 милиони, а другите да се инвестираат во друг играч може. :)

"Man United will always be in for the best players in the world but we are also very interested in developing our own youth players and bringing in potential players for the future, so we are working on that just now," said the Scot, who officially started work as Sir Alex Ferguson's successor on July 1.

"Don’t be kidded because there is a bit of a lack of activity. Take it from me, we are working hard behind the scenes to try to improve the squad.
"I'm really fortunate that Alex [Ferguson] has given me the champions of England. My job is to try and keep that going, maintain it and build on it. We are out there trying.

"I won't talk about players at other clubs, I don’t think it is right, but I can tell you we are out there trying to do some business."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom