Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Колку натпревари по ред веќе трае рекордот на тимот од 1+ постигнати голови на ОТ ? И кој е последен тим што успеал да извлече клин шит од Театарот ?
Jунајтед - Ренџерс 0-0, ЛШ прво коло 14 Сеп. 2010. Кога се случи страшната повреда на Валенсија.. За во ПЛ ќе почекаш уште малце да најдам.. :D

Јунајтед - Лидс 0-1, ФА Куп, 3то коло, 3 Јан. 2010.

Во ПЛ само, Јунајтед - Вила 0-1, 12 Дек. 2009. Агбонлахор мислам оти ни го бутна тогаш. :)

Jунајтед - Ренџерс 0-0, ЛШ прво коло 14 Сеп. 2010.. Кога се случи страшната повреда на Валенсија.. За во ПЛ ќе почекаш уште малце да најдам.. :D

Јунајтед - Лидс 0-1, ФА Куп, 3то коло.. 3 Јан. 2010... Уште има време за во ПЛ.. :D

Не се важи ова, копај подлабоко :icon_mrgr:. Ми треба стрикно за ПЛ. Остави на страна ЛШ, Купови и сл.

Сакате една брзозборка?
Ај да ве видам кој може да го каже неколку пати набрзина ова
Paul Scholes still scores goals :D

^Иако може и вака на пократко и побрзо satnavstilscorsgols :cool:

Инаку утре Олд Трафорд изгледа ќе зјае полупразен-празен заради премала заинтересираност за купот и заради цените на картите кои биле исти како и за мечеви во премиер лигата.

^Иако може и вака на пократко и побрзо satnavstilscorsgols :cool:

Инаку утре Олд Трафорд изгледа ќе зјае полупразен-празен заради премала заинтересираност за купот и заради цените на картите кои биле исти како и за мечеви во премиер лигата.
искрено и не е многу интересно за гледање, поаѓајќи од фактот дека само малите екипи се трудат да направат нешто, на екипи ко нашава уво не ги боли за некој си куп :notworthy:

579802_10151093249582746_823792430_n.jpg

Рафаел MOTM vs `Pool

Абе ај што се замарате со ова лига купов, нека ги пуштат младиве, ако победат арно, ако не уште поарно. Кога ќе ми текне каква паника се крена тогаш на фан клубов од ВХ кога изгубивме 4-0, чиниш отпаднавме од ПЛ :facepalm:

http://www.metro.co.uk/sport/footba...quiry-for-semih-kaya-confirmed-by-galatasaray

еве нешто интересно, само не знам колку може да му се верува на претседателот на Галатасарај

Не знам ништо посебно освен дека ван перси не мрдна покрај него.А после натпреварот баш си помислив,сеа стариот ќе фрли око да го донесе и видиш у право сум бил:D,е сеа колку е точно остануа да видимо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom