Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mене најлогично ми е помислата што ќе ги чека во соблекувална со стариот :))))
Како и да е, спортски поздрав :)

Не е лош овој Ван Перси...ќе се најде во тимов...дури ќе почнам и да се навикнувам да го гледам во наш дрес :) :)

Утакмицава добра...зошто добро заврши...
Нашиве уште во лер се....што е “очекувано“ кога ќе се земе во предвид дека играме со “слаб“ и “неатрактивен“ противник (ОВА СТАНА ПРАВИЛО)

Ич не им се трчаше некако....ми се чини дека уште сме во пред-сезона...

Рафаелчо некако многу деконцентриран е....треба малце изгледа да одмори.
Евра е евра од лани и преклани...може многу подобро..

Кагава денес доста конфузно играше , ама некако чуствував дека и тој лошо беше поставен ..незнаеше дали е лево крило или AMC...

Сколс влезе и го смени темпото, алал му вера..го реши натпреварот!
РВП многу добар реализатор, само нека продолжи во исто темпо.

А и Чичарито многу добро игра во простор, со топка во нозете можда е камен...али многу знае да втрча, да направи простор и да навлече дефанзивец..

то е то...нареден натпревар ќе биде уште подобро !

П.С: многу ми бевте смешни ко почнавме да губиме, ќо почнавте да пцуете и во 70-та да пишите пораз....напати ми се чини дека дел од Вас вчера почнаа да го гледаат Јунајтед !

1. Велбек мора на клупа ! Почнувам да добивам впечаток дека малиот многу-многу не се замара околу своите издања и се има уфилмано дека статусот му е загарантиран. Ја злоупотребува довербата и ќеЈфот што го ужива кај стариот. Дај Боже да грешам и да е ова само мој впечаток, ама се' се плашам да е точно спротивново. До лани барем кога ќе згрешеше се нервираше, се лутеше сам на себе, покажуваше некоја емоција. Сега - Кој те шиша, прошла лопта - прошла. Повеќето тука уште го жалат Берба, кој си замина најмногу поради Велбек. Да не се изненадите ако се врти истиот муабет и наредното лето ако Ернандез побара трансфер и си замине, поради истоимената особа. Ќе се постираат страници со головите негови од 2011та, ама на тоа ќе остане.

2. Посебен режим за одбраната ! Не ми е јасно како Вида и Рио ги оставаа високите играчи денес на Рафа и Евра, кои се за една глава пониски од нив. Координацијата и превземањето мора да се поправат, инаку ќе не боли глава уште многу кола.

3. Бог да го чува Сколс, оти работава думан изгледа. И Нани нека не го дираат многу. Украдената топка, градењето во 16 и пасот кон РВП кои му предходеа на пеналот, кога ќе ги направи сите 3 во една акција и Велбек, тогаш нека повлекуваат паралели. Конечно асистираше типот и од корнер, што многу ме радува :D. Очигледно е имал часови по изведување корнер од Типот со хет трикот денска.

4. Вакви нервози, пцуеања, фрустрации, кои за минута преминуваат во радост и славење против реално послаба екипа, немам доживеано од Блекпул 2010/11.

1. Велбек мора на клупа ! Почнувам да добивам впечаток дека малиот многу-многу не се замара околу своите издања и се има уфилмано дека статусот му е загарантиран. Ја злоупотребува довербата и ќеЈфот што го ужива кај стариот. Дај Боже да грешам и да е ова само мој впечаток, ама се' се плашам да е точно спротивново. До лани барем кога ќе згрешеше се нервираше, се лутеше сам на себе, покажуваше некоја емоција. Сега - Кој те шиша, прошла лопта - прошла. Повеќето тука уште го жалат Берба, кој си замина најмногу поради Велбек. Да не се изненадите ако се врти истиот муабет и наредното лето ако Ернандез побара трансфер и си замине, поради истоимената особа. Ќе се постираат страници со головите негови од 2011та, ама на тоа ќе остане.

2. Посебен режим за одбраната ! Не ми е јасно како Вида и Рио ги оставаа високите играчи денес на Рафа и Евра, кои се за една глава пониски од нив. Координацијата и превземањето мора да се поправат, инаку ќе не боли глава уште многу кола.

3. Бог да го чува Сколс, оти работава думан изгледа. И Нани нека не го дираат многу. Украдената топка, градењето во 16 и пасот кон РВП кои му предходеа на пеналот, кога ќе ги направи сите 3 во една акција и Велбек, тогаш нека повлекуваат паралели. Конечно асистираше типот и од корнер, што многу ме радува :D. Очигледно е имал часови по изведување корнер од Типот со хет трикот денска.

4. Вакви нервози, пцуеања, фрустрации, кои за минута преминуваат во радост и славење против реално послаба екипа, немам доживеано од Блекпул 2010/11.

1. Велбек вон-форма е нема постигнато гол да не израдува што е фрустрирачки за нас,а дупло повеќе за него.Тој е напаѓач и ние очекуваме од него голови,а сеуште нема постигнато.Денеска изгуби многу топки во средината,но се враќаше назад за да си ја поправи грешката и неколку пати ја исправи таа грешка што самиот ја создал.

2. Токму така, особено Рио Фердинанд голем проблем му се високите топки иако е висок играч.Ова истово му се случи и минатата година по дебаклот од Базел.:sick:Што значи денешниот прв примен гол,ја префрлам вината на Рио Фердинанд и неколкуте опасни високи топки,поради кои што тој беше неуспешен.
Со текот на времето постепено ќе го менуваат Смолинг или Еванс,па можеби и Џонс (иако покорисен е на друга позиција).

3.Истото и јас си помислив,алал да му е на старцава влезе и внесе еден гоооолем + во играта,пред да влезе тој,играта повеќето време беше БЕЗ ИДЕА!

4.Е таа година многу пати имавме свртено утакмици,па на некој начин и повозбудливо е. :icon_mrgr:

Честито нека е победата во наш стил со пресварт, одамна не сум гледал вакав натправар. Можеби играта не ни беше на ниво ама тоа е шампионска игра кога и кога играме послабо победуваме. Мора да кажам дека трансферот на РВП е полн погодок за Ферги иако на почетокот бев против сега гледам дека сум грашка навистина е класа играч 4 гола во 3 натпревари од кој на 2 беше стартер. :cuc: Ама од одбраната сум малку разочаран посебно од Рио и Евра им помина времето и на двајцата треба стартиот да си седне на клупа и на нивно место да ги стави Бутнер и Еванс/Џонс. Да не заборавиме и да го пофалиме феноманалниот СКолс откако тој влезе во игра го смени темпото на играта какви топки даваше :cuc:. Се надевам дека од наредниот натпревар ќе се подобри играта и ќе се стабилизира одбраната да не мора да бркаме резултат до последна минута.

П А Т Е Т И К А ..... типов би го мавал до смрт !!!
561614_464452960243262_1547883145_n.jpg

ROBIN VAN GOOOL !
Честито победа,не заслуживме да победиме,Сколс ги разигра сите,игра страшно на 38 години.Најважно нека ни се множат. :D

Никогаш нема да ми биде јасно зошто Белбек добива толкава минутажа. Детето едноставно не треба да игра прва постава во Лигата, тој не ни блиску до Ван Перси и Руни во нападот а исто така не е ниту блиску до Јанг И Нани како лево крило. Он треба да игра само во Куп мечеви или да го пуштаат кога водиме со 2 гола или повеќе. Неможеме да направиме ништо со играч кој би се борел да игра прва постава во тимови како Фулам и Астон Вила.

А за Ван Перси мислам дека не е лош за играч кој го сметаа за лукзузно и непотребно засилување покрај нашите пет квалитетни напаѓичи. Тој е најдобар напаѓач во лигата ако не и во светот во последните две сезони и ќе биде од голема корист во борбата за титулата. А Сколс уште еднаш покажа зошто е нашиот најдобар играч во средината.

Уште немате сфатено дека Велбек не е гол играч? :notworthy: Зборувате глупости.

Ај, ај, вака коментираа фанови на Манчестер и за Флечер и за Еванс , а гледам погоре Рио не ви чинел, прошлата Видиќ не чинеше, се вративте на моето дека Еванс имаше експоненцијален напредок лани и дека ќе ни е најдобар дефанзивец во иднина, додека играше тој гол со глава не ни дадоа ;)

Мислам дека Видиќ ќе си ја врати формата немаше играно натпревар 9 месеци и му требаат натпревари, ама Рио и Евра дефинтифно треба да се седнат на клупа нивното време помина и да треба имаат епизодна улога во тимот, а на нивно место да играат Бутнер и Еванс или Смолинг .
Иначе нели ви кажав дека Нани ќе ве демантира денес и во право бев баш тој ја направи асистенцијата за победничкиот гол.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom