Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
e so a ja zameniv i tolku beseСлабо англискиот слабо!![]()

Inaku ne e problem za angliski, ama koga od stanato ke frlis samo pogled, cuda se pravat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e so a ja zameniv i tolku beseСлабо англискиот слабо!![]()
Знам бе се зафракавам и јас кога го погледнав тексот за прв пат го помислев истото и се изненадив ама откако убаво го прочитав видов што е работата . Таман работа Џони да го продадеме тој лани многу напредна и достојно го замени капитенот.e so a ja zameniv i tolku bese
Inaku ne e problem za angliski, ama koga od stanato ke frlis samo pogled, cuda se pravat![]()
E јас убаво не прочитавЗнам бе се зафракавам и јас кога го погледнав тексот за прв пат го помислев истото и се изненадив ама откако убаво го прочитав видов што е работата . Таман работа Џони да го продадеме тој лани многу напредна и достојно го замени капитенот.
Вака беше и за Снајдер лани едно време памтам, па знаеме како заврши.evens значи изедначен коефициент, не дека го сакаат Еванс![]()
Вака беше и за Снајдер лани едно време памтам, па знаеме како заврши.![]()
Лесно е тоа за личните услову во право си, а и како што знам јас mirorr е релевантен медиум не е како гол и слични сајтови. Сигурно Рафаел го е убедил да дојде кај нас.Абе тоа лични услови биг диал, нашиве махери се за тоа, ќе му кажат 70,000 плата, 150,000 ќе ти се покачи ако покажеш дека си фраер ко што направија со дечурланата лани и готово. Само ова треба да е точно, дека ретардиве прифатиле.
На тоа би се додало и " последната шанса на САФ за борба за опстанок во првата лига пропадна , крај на ерата на Јунајтед ... почеток на ерата на Шити "Сега чекајте ги македонскиве „медиуми“ : Ништо од Лукас, нема да добие работна дозвола! На Ферги му пропаднаа 26те милиони! Трагедија!