Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

e so a ja zameniv i tolku bese :)

Inaku ne e problem za angliski, ama koga od stanato ke frlis samo pogled, cuda se pravat :)
Знам бе се зафракавам и јас кога го погледнав тексот за прв пат го помислев истото и се изненадив ама откако убаво го прочитав видов што е работата . Таман работа Џони да го продадеме тој лани многу напредна и достојно го замени капитенот.

Знам бе се зафракавам и јас кога го погледнав тексот за прв пат го помислев истото и се изненадив ама откако убаво го прочитав видов што е работата . Таман работа Џони да го продадеме тој лани многу напредна и достојно го замени капитенот.
E јас убаво не прочитав :icon_lol:

251906_10151017814214279_323016388_n.jpg

Според mirorr. сме го договориле трансферот на Лукас со Сао Паоло за 26 милки сега само уште да ги договореме личните услуги на играчот ако ова е вистина. До вчера се пишуваше дека одбиле понуда од 32 милиони за него сега за 26 ќе го дадат или па можеби ове 26 милиони се само за клубот и + некој милиони за неговиот агент (татко му) ај ќе видиме што ќе биде.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-land-lucas-moura-1154311

Абе тоа лични услови биг диал, нашиве махери се за тоа, ќе му кажат 70,000 плата, 150,000 ќе ти се покачи ако покажеш дека си фраер ко што направија со дечурланата лани и готово. Само ова треба да е точно, дека ретардиве прифатиле.

Абе тоа лични услови биг диал, нашиве махери се за тоа, ќе му кажат 70,000 плата, 150,000 ќе ти се покачи ако покажеш дека си фраер ко што направија со дечурланата лани и готово. Само ова треба да е точно, дека ретардиве прифатиле.
Лесно е тоа за личните услову во право си, а и како што знам јас mirorr е релевантен медиум не е како гол и слични сајтови. Сигурно Рафаел го е убедил да дојде кај нас.:)

Ако е вистина ова дека за 26 милиони сме го договориле, треба да бидеме пресреќни бидејќи се спомнуваше сума од 38 милиони фунти претходно. Само дај боже нека се официјализира ќе видите следнава сезона за каков играч се работи, зборам за тие што го немаа следено и беа скептици. Инаку Челзи пред некое време Сао Паоло им одбија понуда од 32.5 милиони фунти за Лукас.:P

Исто ми се допаѓа што играчот сака да игра тука нешто слично како со Кагава, изјавава погоре од татко му.

Nasive vo Shanghai se vodat po nivno MUFC vreme koe e 2 casa ponazad od vremeto tamu. Na primer, ako vo SHanghai e 5 popladne, nasive se vodat kako da im e 3 popladne so cel da se namali zamorot sto go pravi menuvanjeto na vremenskite zoni. Hats off za lekarot sto mu teknalo ova :D

Сега чекајте ги македонскиве „медиуми“ : Ништо од Лукас, нема да добие работна дозвола! На Ферги му пропаднаа 26те милиони! Трагедија!

Сега чекајте ги македонскиве „медиуми“ : Ништо од Лукас, нема да добие работна дозвола! На Ферги му пропаднаа 26те милиони! Трагедија!
На тоа би се додало и " последната шанса на САФ за борба за опстанок во првата лига пропадна , крај на ерата на Јунајтед ... почеток на ерата на Шити "

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom