- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
Клеверли се заборавил во теретана, треба да му кажат да одмори малце, тенк се направил.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клеверли се заборавил во теретана, треба да му кажат да одмори малце, тенк се направил.![]()
Точно Ван Перси е побрз од Бербатов али Бербатов има неверојатен фудбалски мозок како што наброја и се друго погоре. Бербатов не е човек што не трча или нешто али Бербатов е тотално различен играч од Ван Перси. Ферги во неколку наврати има кажано дека Македа е најдобар финишер во тимот, има одлично чувство за гол тоа што не даваше голови во Сампдорија и КПР каде и што не играше многу е и поради неговите соиграчи таму. На Македа му треба играч кој ќе му дава топки.Ван Перси е далеку побрз за разлика од Бербатов кој гзот му теже 50 килаГо мрзи да трча.
Бербатов е невиден талент и има ненормален осет за гол, прегледност, игра итн итн. Ама како што кажа одамна Фергусон, моментално Јунајтед негува друг тип на игра, така да Бербатов не мози да го вклопи. Како што кажа батето погоре кај Македа нема ама баш НИКАКОВ напредок. Можда во 2009 за титулата премногу помогна, ама што треба да значи тоа? Да го игра на секој можен натпревар? Дечкото нема никаков финиш, никаква прегледност. Тој тешки нека прерасни во ѕверотина, боље за нас, ама тешко![]()
Македа не напредна како што треба зашто не добиваше голем број на натпревари, посебно двете позајмица во Сампдорија и КПР, на двете скоро да не добиваше шанса и беше третиран ко последно ѓубре. Да добие добра позајмица верувам дека ќе успее.Да, ама поентата е што Бербатов ептен малце добива шанса, иначе мене не ми е битно кој колку години е, бидејќи и двајцата можат до 34 барем да играат.. Затоа велам ќе си оди Бербатов, оди му здосади да дреме на клупа.. Па дури и на клупа не седеше лани..
А за Македа, од 2009 до сеа напредна колку што напреднав и јас, затоа искрено, ич не ми прави ќејф..
Следната ни јас не го сакамАко не,ќе почекате следната сезона..)
За РвП стигнаа 3 понуди од Утд(12.5 милиони фунти),Сити(10) и Јуве(7).
Арсенал нема да го продаде ако не стигне некоја понуда од 25 милиони,а тоа е дупло од тоа што нуди САФ и не ми се верува дека ке ја достигне таа цена.Изјави Фергусон дека има пратено понуда,но како и тој што кажа Арсенал први пренесоа дека има интерес од страна на Утд,да било до него,ќе си ќутеше се додека не биле блиску до договор.
Јуве зависи колку играчи ќе продаде,па можеби ќе даде 25 мил,ама не ми се верува.Единствено Сити ако го продадат Џеко/Тевез ,најверојатно посилно ќе загризат за него...
Ако не,ќе почекате следната сезона..)
И шо е најинтересно ќе понудат 2 милиони во кеш, а другите преку бонуси и на рати во следните 15 годиниТимовиве од Серие А се лудница, за без пари па ако не да им го дадете![]()
И шо е најинтересно ќе понудат 2 милиони во кеш, а другите преку бонуси и на рати во следните 15 години![]()
Абе кое е голмачето шо брани за Uk ..страшно изигра ..какви одбрани имасе ..браво.
Додуша, добар напаѓач на Јувентус им треба под хитно ако сакаат да направат нешто во ЛШ. Подобар избор од РВП моментално здравје. Ама ептен претеруваат. Кога можеа да дадат толку пари за играчи како Матри/Мело/Диего, тие понудуваат смешна сума за играч кој стварно им треба.Моментот е 7 милиони за најдобриот стрелец во ПЛ ланска сезона7 еј, 7, Виган на Челзи за Виктор Мозес 10 им бараат
ако е вистина ова дека 7 понудиле не знам ни зашто се мачеле да пробуваат.
Само што сакав да пишам за овој...мислам Батленд/Butland какви одбрани имаше свака му част.Абе кое е голмачето шо брани за Uk ..страшно изигра ..какви одбрани имасе ..браво.
Значти тој е голманот шо беше повикан место Руди...за Англија ? и сите кренаа паника као демек ..еј 3-4та лига брани хаха..Ааа тоа е Џек Батланд, сите топ 5-6 ПЛ клубови го скаутираа цела година, уште две сезони му давам максимум додека не направи трансфер.
Значти тој е голманот шо беше повикан место Руди...за Англија ? и сите кренаа паника као демек ..еј 3-4та лига брани хаха..
Инаку бразилските цигани добри се бе ,само незнам како ке се понашаат у негатива , вака ептен самоуверени ми делуваа..
RvP у Јунајтед ..Нооооо![]()