појавата наречена играње курот или културно речено земање премногу слобода и допуштање секакви и секакви.......
или експериментите на ферги или неконстантноста или омаложивањето на противникот после поразот од 6-1 и што ти не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
појавата наречена играње курот или културно речено земање премногу слобода и допуштање секакви и секакви.......

Абе брат зашо срамота? Си играат дечките, едноставно заслужија сезонава да бидат шампиони. Истото би било и јас да го речам за Јуве а сум фан на Интер. Ја ги мразам Јуве и се остало али дечките стварно си заслужија титула оваа година, нема збор тука, истото и со Сити е.Абе се тоа убаво и да не ја заслужуваат титулата ама па сити да биде шампион тоа е срамота за клубот што дозволи

Абе брат зашо срамота? Си играат дечките, едноставно заслужија сезонава да бидат шампиони. Истото би било и јас да го речам за Јуве а сум фан на Интер. Ја ги мразам Јуве и се остало али дечките стварно си заслужија титула оваа година, нема збор тука, истото и со Сити е.
Искрено, мене ептен ме зачуди што тим ко Јунајтед си дозволи да изгуби 8 бода предност на неколку кола до крај. Кога на ова ќе го додадеме фактот што Ферги е тренер тогаш навистина е чудна работата, али што е тука е, се случува и на најдобрите да испуштат вакви шанси.![]()
Еванс бил добар - споредете го со пујол
керик бил добар - споредете го со чави
велбек бил добар - да ќе биде ама уште не е, ќе биде ама уште не е
немаме одговор за играчи као силва, агуеро, јај туре, насри не дека се многу појаки од нашите туку се во ист тим и тоа е многу страшна појава!
конечно тоа што јадев гомна цела сезона и што ме цитиравте и што ми се спротивставувате излезе на виделина.
и така е кога незнаеме да ги тепаме њукасл и сити дома, и кога незнаеме да задржиме 2 гола предност 10 минути со еверток пак дома, така не се гради шампионска екипа, жал ми е, и јас сакав титула ама вака не ја бива!
Абе брат зашо срамота? Си играат дечките, едноставно заслужија сезонава да бидат шампиони. Истото би било и јас да го речам за Јуве а сум фан на Интер. Ја ги мразам Јуве и се остало али дечките стварно си заслужија титула оваа година, нема збор тука, истото и со Сити е.
Искрено, мене ептен ме зачуди што тим ко Јунајтед си дозволи да изгуби 8 бода предност на неколку кола до крај. Кога на ова ќе го додадеме фактот што Ферги е тренер тогаш навистина е чудна работата, али што е тука е, се случува и на најдобрите да испуштат вакви шанси.![]()
Да да, апсолутно, си замислив да ја земевме некако сезонава и да требаше да трпиме уште една сезона шабалајзерски играчи и потези тоа би било незамисливо, баш верувам дека сега потемелно ќе се средат некои работи, што е до мене, треба 40% од тимот да се чисти.......Потајно сакав ова да се случи за КОНЕЧНО стариот да го опрае тимот и да го однесе на старите патеки. Исто така да купи квалитетни фурбалери во буквална смисла на зборот и ОБАВЕЗНО да го промени тој мрзлив менталитет што ни е се почест во последно време.
хахахаха Не бе брат не си ме сфатил, за Интер сум, затоа ти го дадов примерот со Јуве. Мене душа ме боли што ќе освојат титула али заслужена е, нема збор тука, тоа ми беше муабетот.И другото се убаво што викаш дека ги мразиш интер ама ти си фан на јувентус и да дојде торино да го освои првенството па тогаш дојди па ке правиме муабет

хахахаха Не бе брат не си ме сфатил, за Интер сум, затоа ти го дадов примерот со Јуве. Мене душа ме боли што ќе освојат титула али заслужена е, нема збор тука, тоа ми беше муабетот.![]()
никад не ми било криво кога арсенал го освојувал првенството челзи и астон вила ама за сити ми е нај тешкоСи прател фудбал уште коа Астон Вила биле шампиони??Тоа е друго абе било кој да биде шампион не ми е криво ама па сити да биде шампионт тоа ми е нај тешкотоникад не ми било криво кога арсенал го освојувал првенството челзи и астон вила ама за сити ми е нај тешко