Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На позајмица ќе оди во Форест грин роверс Игбал.
Ваљда не е на нивото за во прв тим затоа ќе го пратат на позајмица.
Автоматски споено мислење:

Лидс следен противни во фа купот и ни го начукаа на 8 следниот месец.
Грешка си нешто..на 08.02 ја играме заостанатата што беше откажана заради ситуацијата со кралицата лани. А 4 дена подоцна, редовно 23то коло, пак со Лидс :pos:. Двојките за следно коло од ФА не се ни определени сеуште мислам. Каземиро има да царува на средината, ќе се изнаигра фудбал овде. Топ трансфер. We need more like this :LOL: .

Само да не е нешто сериозно.
Автоматски споено мислење:

Грешка си нешто..на 08.02 ја играме заостанатата што беше откажана заради ситуацијата со кралицата лани. А 4 дена подоцна, редовно 23то коло, пак со Лидс :pos:. Двојките за следно коло од ФА не се ни определени сеуште мислам. Каземиро има да царува на средината, ќе се изнаигра фудбал овде. Топ трансфер. We need more like this :LOL: .
Точно моја грешка ми скузи.

Оф, нели ногата е во ципела, нек си ебе мајката. Месец-два пауза. Ке ги пропушти утакмиците со Барселона. Нека зимаат некоја позајмица за во средина, работава е сериозна.

Оф, нели ногата е во ципела, нек си ебе мајката. Месец-два пауза. Ке ги пропушти утакмиците со Барселона. Нека зимаат некоја позајмица за во средина, работава е сериозна.
Ваљда не се толку смотани да не остават со 5 везњака за 3 позиции а ќе играме уште 2 месеца на 3 дена.

Ваљда не се толку смотани да не остават со 5 везњака за 3 позиции а ќе играме уште 2 месеца на 3 дена.

Да е до Тен Хаг, сигурно би донел некој. Проблемот е што газдите го продаваат клубот, и тешко дека ке дадат некоја пара за играч, а некој да ти дојде на позајмица, да е квалитетен, тешко би било да се најде во послените неколку дена.

Нека го враќаат Игбал од позајмица. :pos:

Нека го враќаат Игбал од позајмица. :pos:
Од каде ова дека е на позајмица? Јас видов за Севиџ дека оди во Форест Грин, ама не и за Игбал. Пак да не си грешка случајно? :icon_lol:

Почело је, а тек почнува фестив период така да поарно да се концентрираат на двава купа и пл, зошто лига европа не верувам да одиме понатаму. А и тимов ќе почне да се распаѓа од умор.

Од каде ова дека е на позајмица? Јас видов за Севиџ дека оди во Форест Грин, ама не и за Игбал. Пак да не си грешка случајно? :icon_lol:
Требаше да оди на позајмица и он е срга не сум сигурен дали отиде. :D

Штама е, ништо нема трансфер шпекулации.

Само шуткаат срања за на лето ништо нема за сега.

Што е со информацијата дека Милер барал од Баерн да го позајмат во Јунајтед на 2 месеци?
Оти со Барса играме, па се зафркават со нив.. Нели на Милер му оди со Барса .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom