- Член од
- 20 март 2022
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 3.513
Смешни одлуки и за офсајдот и за контактот над Каземиро пред гол. Исто со Палас, исто денес. Да им се помочам во критериумите.
Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.Стар бил преплатен бил ваков бил онаков бил.. Најдобриот трансфер од кога паметам е Каземиро .
Фала Вероник Рабио.. Фала Реал..
Ќе дојде и тој наредно летоФренки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.
И другиот бразилецСмешки е бразилецов, без никаков напор си ги пука голчиња онака лабаво !!!
Погодено му е се во Јунајтед и место и филозофијата на Тен Хаг за фудбалот што сака да го игра.. Одамна сме немаче вака погоден трансфер.Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.
Игра редовно за младинците мислам. Ќе го проба наредна сезона сигурно, посебно Мектоминеј ако оди во Њукасл.за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство
На позајмица ќе оди во Форест грин роверс Игбал.за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство