Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Смешни одлуки и за офсајдот и за контактот над Каземиро пред гол. Исто со Палас, исто денес. Да им се помочам во критериумите.

Непрецизност во шутеви, непрецизност во пасови - така би го сумирал мечот до сега. Не е можно колку лоши пасови пуштаат нашите. Фала богу Ентони и Касамиро погодуваат додека пишувам. :D

Стар бил преплатен бил ваков бил онаков бил.. Најдобриот трансфер од кога паметам е Каземиро .

Фала Вероник Рабио.. Фала Реал..
Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.

Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.
Погодено му е се во Јунајтед и место и филозофијата на Тен Хаг за фудбалот што сака да го игра.. Одамна сме немаче вака погоден трансфер.

за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство

за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство
Игра редовно за младинците мислам. Ќе го проба наредна сезона сигурно, посебно Мектоминеј ако оди во Њукасл.

На позајмица ќе оди во Форест грин роверс Игбал.
Ваљда не е на нивото за во прв тим затоа ќе го пратат на позајмица.
Автоматски споено мислење:

Лидс следен противни во фа купот и ни го начукаа на 8 следниот месец.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom