Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бел ден да не видат, ОЧАААЈ!! СРАМОТА!!!!
Бркај Солскјер, носи Зидан дур е слободен

Не другар, ЦАПАР носи го! Бољи ќе биде од умрениов крв му ебам неспособна.

Погба направи 15 фаули :facepalm: :facepalm:

Точно, ама кога Тилеманс го помина и погоди пречка, не го фаулираше. :pos:

За мене Солкаер е завршена приказна по оној срамен пораз од Јанг Бојс кој тука сите го правдаа. Се што има добиено потоа му е гратис. Нема муда да го седне Роналдо на клупа, и му сјеба и концепција, и тоа малку игра што имаше.

Имаме офанзивен потенцијал кој игра просечно, за жал.

Дефанзивно играме криминално. Мегваер голема нула, АВБ го изгуби и дефанзивното во себе.

Тоа е тоа Оле, мислам дека треба да се почни да се прават контакти со некој потенцијален нов. Кој, искрено појма немам од достапниве...Зидан, Конте?

Ливерпул му пресуди на Жозе, мислам дека истото ќе го снајде и Оле следната недела.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Овој Погба денес и оној од пред недела у Франција се небо и земја нека заври сезона т нека се носи подалеку од клубот.

Не очекувам отказ за Оле до деккември, за жал. Додека не ни ја дозаебе сезоната целосно.

Тажно е што ќе го држат на клупа уште минимум 4-5 утакмици и само ако нанижеме 2-3 порази во низа тогаш можеби ќе размислат за смена, мада ни тоа не ми се верува.

Нема игра, нема идеја, некој спомна претходно, ни акции гледаме нит некоја игра гледаме течна, договорена, со план. Перез се спрема да влезе во игра а Роџо до него му објаснува детално што сака и што очекува од него, каде да се движи кога да се врати назад, каде да притиска... Овој нашиов освен "We need to bounce back" не знае друго. Пред година дена кажав и се гледаше од авион - тактички 90% од натпреварите е надигран, победите на Јунајтед се дело на добрата форма на Бруно, периодов на Гринвуд и чат пат некој добар потег на Погба. Не можеш ко со Виљареал да се вадиш секоја утакмица во 95та минута, тоа се случува еднаш у два месеци или мање.
Исти курац е играта и кога беше Ван гал и кога беше Мурџо, дури можда и кај Ван Гал се гледаше некој план, чувај посед и играј на 0-0, ова сега е дај ја на Бруно и уживај :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Кој според вас би била идеална замена за Оле ? Јас мислам Зидан.
Тен Хаг а може и Зидан да

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom