Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се согласувам со вас за Кушчак. Некако безгласен ми е во шеснаесетникот. Како да му е страв да им викне и да ги искоординира, не прави излети, нема скок како ВДС, но сепак, рака на срце ко што би рекол Калински за пенали е одличен, рефлексите му се цврста страна. Стекеленбург од што го гледав на СП и последен пат што го гледав Ајакс - Реал, одлично ми бранеше, сепак на светсково од 5 гола што ги прими, 2 беа од пенал а не знам дали паметите како го одбрани слободниот удар на Кака на СП :)
Линдегард ќе си биде резерва тогаш, сепак млад е а како што кажав погоре, мислам дека треба да се земе голман со веќе стабилен и оформен карактер, како што беа постари кога дојдоа Шмајхи и Едвин, не да ми поминува низ пубертетски периоди додека е на голот, ко Хауард. Како и да е, само да не биде како еден што нејќам ни да му го спомнам името што ни бранеше многу одамна, а познат е ко венецијанскиот слепец :D:D:D
Филмот за Гигс кој го сака нека ми пише ПП. :)

Него, ви текнува на бацево?

Eдино нешто корисно што направи, oф леле, да играш за Јунајтед и после 3 години за Одензе :pos:

А може да ми каже некој зошто никој не му верува на Линдегард ?

п.с Осеќам Митко нема да игра денес, Овен ќе дае гол :)

Епа ќе го видите денеска. Овен и Чичаро во напад, Руни Берба Гигс на клупа. Наскоро и целиот состав. :)

Lindegaard, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio; Ando, Scholes, Gibson; Obertan, Owen, Chicharito

subs: TK, Wes, Berba, Rooney, Giggs, Nani, Bebe

XI: Lindegaard, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio; Ando, Scholes, Gibson; Obertan, Owen, Chicharito 4-3-3

Стварно со силен состав сме оделе :icon_lol:

John O'Shea will captain United today. xD

Зарем има дебитирано за Ман Утд,па да процениш дали е за прв голман или не???
ок, лошо се изразив, сакам да кажам дека е анонимец ниту сум слушнал за него ни па ти си слушнал за него,на таа основа не заслужува доверба освен можеби малку заради тоа што го ангажирале стручните кадри во Манчестер :)

Линдегард облекол црвена маица под дресот за против уроци :Р

Слабо првово полувреме...ич невоиграно делуваат нашиве///една смсилена акција немаше прво полувреме...

Дечкиве , нашиве противници , се гледа стандарден тим кој е воигран...па само на тоа не добија..
Квалитетот е на .наша страна, и овој состав е доволен за победата...само мора да се смени пристапот на играта во напад...
Се надевам дека Бебе ќе добие шанса....одамна не сме го гледале !!

Ќе влезе бугарот ќе среди работа :)))

Андерсон некако збунето делува , Еванс освен со фаул не може да одземи топка , не направи фаул па од него го примивме голот , Линдегаард за прв настап солиден , Гибсон дупка , Сколс како и секогаш добар....

Пс.. ќе ја вртиме изгледа пак 1-2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom