Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уа местачи! :icon_mrgr

Честито нека е.. Одиме у 1/8 финале, се надевам на домашен терен со некоја од Краули, Брајтон или Лејтон Ориент за да можеме да испаднеме со младинците, оти ептен сакам да ги гледам така во некое поголемо натпреварување.. :)

btw. Цели 15 минути се пееше "Viva Ronaldo" на стадионот на Саутемптон или мене така ми се чини?

Едит: И да, морам да кажам оти ептен ми се допаѓа извлекувањето на Чичарито зад одбраната на противниците.. Царски го прави тоа.. И честит нека му е голот на Мајкл после 3-4 месеци..

Може и Хадерсфилд де! :icon_lol:

Честито нека ни е победата и секоја чест за Чичарито 11 гола има дадено оваа сезона во сите натпреварувања само нека продолжи така и верувам дека ќе ја заврши сезоната со 20+ гола сигурно ќе даде.

Уа местачи! :icon_mrgr

Честито нека е.. Одиме у 1/8 финале, се надевам на домашен терен со некоја од Краули, Брајтон или Лејтон Ориент за да можеме да испаднеме со младинците, оти ептен сакам да ги гледам така во некое поголемо натпреварување.. :)

btw. Цели 15 минути се пееше "Viva Ronaldo" на стадионот на Саутемптон или мене така ми се чини?

Едит: И да, морам да кажам оти ептен ми се допаѓа извлекувањето на Чичарито зад одбраната на противниците.. Царски го прави тоа.. И честит нека му е голот на Мајкл после 3-4 месеци..

Аха, и That boy Ronaldo, на почетокот и Oh ah Cantona пееја ама не се слушаше толку од навивачиве на Саутемптон, понесени беа :icon_lol:

Головите

http://therepublikofmancunia.com/video-owen-and-chicharito-goals-vs-southampton/

Шо е финтата со Роналдо тоа?
Ви го зимаме на лето.. :smir:

Зафркавам, пееја песни за него на денешниот натпревар навивачите.. Знаат така да пеат песни за поранешните играчи на Јунајтед, иам приметено на повеќе натпревари.. Ама дефинитивно не пропуштаат на секој меч бар по 5 пати да ги испеат This is how it feels to be City и Who's that man from Argentina (верзијата од Јули 2009)

Чекор поблиску....

Нека ечи.... Que Sera Sera....

Шо е финтата со Роналдо тоа?

Увек се пее за играчи кои оставиле белег во тимот :smir:, поготово That boy Ronaldo зошто има дел од песната што вика That boy Ronaldo made England look SHITE, затоа што поголем дел од навивачите на Јунајтед се United>England :)

Иначе мака ќе ми ако неспомнам...

Минатиот натпревар ,навивачите кои го следеа Јунајтед на гостувањето против Блекпул...беа катастрофа !

На овој натпревар беа брилијантни...од почеток ...до крај !!!

СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ !!!

некој позитивни/негативни карактеристики на Линдегаард сеа?

Од еден натпревар мислам дека нема доволно аргументи за било што...

_51016007_flare_getty.jpg

Нема шо посебно да се каже за утакмицата, битно е газаме понатам. :)

Денеска му е роденден на Бербатов, нека му е среќен роденденот и од него чекам барем уште два хет трика :)

berbatov595ap.jpg

Attachments

• berbatov595ap.jpg
    berbatov595ap.jpg
    37,1 KB · Прегледи: 2
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom